Karstunen yrittäjyys tunnetuksi!

Okei, let’s face it, Karstula tunnetaan huonosti, niin kuntana kuin yrityselämältään. Tällaiseen lopputulemaan päästiin seudullisessa Vetovoimaa pohjoiseen Keski-Suomeen -hankkeessa, eikä kunta poikkea tuloksen osalta mitenkään pohjoisen Keski-Suomen muista kunnista. Markkinoinnillisesti tämä tarkoittaa siis, että töitä on tehtävä.

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy alkoi vuoden 2019 syyskuussa kerätä karstusilta yrittäjiltä yritysesittelyjä ja mielipiteitä karstusesta yrittämisestä. #yrittäjänkarstula-kampanjaan haastettiin mukaan kaikki karstuset yrittäjät kertomaan omin sanoin Karstulassa yrittämisen positiivisista puolista. Tämän imagokampanjan ajatuksena on tuoda esille karstusta yrittäjyyttä ja sen toimintaympäristöä ja herättää sitä kautta uutta kiinnostusta aluettamme ja sen toimijoita kohtaan.

Onhan päivän selvää, että Karstula on yksi maan parhaimmista paikkakunnista yrittää tai toimia yrittäjänä. Täältä on moni ponnistanut suuremmille estradeille tai saavuttanut huikeita, vuosikymmeniä jatkuvia menestyksekkäitä yritystarinoita, joita saamme olla todistamassa vielä tänäkin päivänä.

Emme siis pidättele enempää, tervetuloa tutustumaan, millainen on #yrittäjänkarstula.