Kaupoille Karstulaan -joulupassikampanja

Palvelualan yrittäjät järjestävät yhteistyössä Karstulanseutu Oy:n kanssa vuosittain Kaupoille Karstulaan -joulupassikampanjan, jossa osallistujien kesken arvotaan lahjakortteja paikallisiin liikkeisiin. Kampanjayhteistyö on alkanut jo vuonna 2002, joten sillä on pitkät perinteet paikkakunnalla.

Kaupoille Karstulaan –joulupassikampanja on vakiinnuttanut asemansa yhtenä odotetuista kampanjoista joulun alla. Kampanja innostaa ihmisiä kiertämään paikkakunnan liikkeissä ja tutustumaan niiden valikoimiin. Kampanja tuo oman mausteensa myös yritysten joulumyyntiin, sillä kampanjassa arvottavat, yhteisarvoltaan noin 2000 €:n arvoiset lahjakortit ovat kelpo palkinto kenelle tahansa. Palautuneiden passien määrä on vaihdellut viime vuosina 1500-2000:n välillä.

Kampanjan varsinainen sanoma on tutustuttaa ihmiset paikkakunnan palvelu- ja tuotetarjontaan ja tätä kautta herättää myös havaitsemaan, kuinka paljon erilaisia palveluita paikkakunnalta on saatavilla. Lisäksi yritykset haluavat myös omalta osaltaan kiittää asiakkaitaan siitä, että palveluja käytetään. Mitä enemmän paikkakunnan palveluita käytetään, sitä paremmin palvelut säilyvät myös jatkossa. Yrittäjien kampanjan mukana välittämä viesti kuuluukin, ”Kiitos, kun saamme palvella Sinua!” Kampanjaa organisoi Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy ja se toteutetaan yhteistyössä palvelualan yritysten kanssa vuosittain marras-joulukuussa. Kampanjassa on vuosittain mukana 30-35 yritystä.

Karstulan keskusta on monipuolinen ostospaikka. Palveluita ja tuotteita löytyy kunnan alueelta reilun 400 yrittäjän tarjoamana. Yrityskentän monipuolisuuteen voit helpoiten käydä tutustumassa yritysluettelossa, jossa on kattavasti tietoa paikkakunnan yrittäjistä yhteystietoineen. Tervetuloa tekemään mukavat kaupat Karstulassa.

”Kiitos, kun saamme palvella Sinua!”