Kampanjayhteistyötä jo vuodesta 2002 lähtien

Yhteistyö palvelualan yritysten kanssa markkinoinnin osalta alkoi otti ensimmäisiä askeliaan jo vuonna 1994, jolloin kehittämisyhtiön toimesta heräteltiin yrittäjiä yhteiseen joulukampanjointiin. Kun 2000-luvun alussa paikkakunnalla alettiin jälleen yhteistyössä edistää kauppa- ja palvelualan yritysten menestymistä, kehiteltiin yhteisiä tapahtumia ja kampanjoita ja kokoonnuttiin Palvelurenkaan nimissä.

Perinteeksi on muodostunut edelleenkin järjestettävä Kaupoille Karstulaan -joulupassikampanja, johon osallistuu vuosittain 30-35 kaupan ja palvelualan yrittäjää. Kampanjan keskeinen teema on kiittää asiakkaita palveluiden käyttämisestä sekä innostaa asiakkaita jouluostostensa tekemiseen paikallisesti.

Uusin markkinointiyhteistyö on tänä vuonna alkava #yrittäjänkarstula-kampanja, jossa tarkoituksena on tuoda positiivisesti esille Karstulan kunnassa toimivia yrityksiä ja heidän palveluitaan sekä tuoda esille heidän ajatuksiaan yrittämisestä Karstulassa. Kampanja on paitsi yhteistä imagomainontaa myös yksi näkyvä osa Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n 30-vuotisjuhlavuotta.