Yrittämään sydänsuomeen

Pohjoinen Keski-Suomi on sijainniltaan Suomen sydämessä. Keskellä kaikkea ja ei mitään. Tänä päivänä yrittäminen ei välttämättä vaadi sijaintia keskuskaupungeissa. Laajakaista mahdollistaa tiedon nopean siirtymisen vähän kauempaakin. Rautatieverkosto halkoo 100 km etäisyydeltä ja tieyhteydet ovat hyvät. Syrjäisempi sijainti mahdollistaa myös erilaisen elämänlaadun kuin kaupunkien hektinen syke.

Jos siis etsit sopivaa ja keskeistä sijoittumispaikkaa liiketoiminnallesi, haemme mielellämme parhaat vaihtoehdot yrityksesi sijoittumiselle seudullemme yhdessä laajan verkostomme kanssa. Tarjoamme tukea toimitilojen ja osaavan henkilöstön löytämiseksi sekä monissa käytännön järjestelyissä.

Palvelun sisältö

  • sijoittumispalvelussa hyödynnämme omia ja yhteistyökumppaneidemme asiantuntijaverkostoja. Haemme parhaat vaihtoehdot yrityksen sijoittumiselle verkostomme avulla.
  • Karstulanseutu Oy auttaa löytämään yritysten erilaisiin tarpeisiin soveltuvia toimitiloja sekä räätälöityjä ratkaisuja helpottamaan päivittäisen liiketoiminnan rutiineja.
  • Lähtökohtana on tunnistaa yrityksen liiketoiminnan tarpeet sekä kartoittaa niiden pohjalta sijoituspaikkaan liittyvät vaihtoehdot ja ratkaisut.
  • Palvelu aloitetaan alkukartoituksella, minkä jälkeen sovitaan etenemisestä ja rajauksista. Sijoittumi-sen asiantuntijaneuvontaan voivat sisältyä esim. toimitilat, työvoima ja sen koulutus, energiaratkaisut sekä alihankkija- ja yhteistyöverkoston luomisessa avustaminen.
  • Neuvontaan voidaan tarvittaessa sisällyttää myös erilaiset rahoituspalvelut tarvittavien rahoitusratkaisujen suunnittelemiseksi.
  • Karstulanseutu Oy:n toimialue kuuluu II- tukialueeseen, joten erilaisia tukia ja avustuksia on hyvin saatavilla. Tarvittaessa voimme avustaa tukihakemusten laatimisessa.

Hinta

Neuvonta on maksutonta. Maksullisista asiantuntijapalveluista sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.