Sopien 2.0: Konkreettista apua yrittäjille

Sopien 2.0: Konkreettista apua yrittäjille

(Sopien 2.0 Uutiskirje 2/2021)

Keski-Suomessa toimiva liikunnan ja hyvinvointialan yritys Kunnon Syke Oy toimii seitsemällä paikkakun-nalla ja on juuri laajentanut toimintaansa. Kunnon Syke on liikuttanut ja huoltanut ihmisiä jo 40-vuotta, joten voidaan puhua merkittävästä terveydenedistämisen teosta pohjoisen Keski-Suomen asukkaille. Yrittäjä Jari Pekkanen haluaa pysyä ajanhermolla ja kehittää jatkuvasti yrityksensä palvelukonseptia ja muuta toimintaa. Yritys lähti mukaan SOPIEN 2.0 -hankkeeseen jo hankkeen alkumetreillä.

–SOPIEN 2.0 -hanke on pitänyt minut ajan tasalla seuraamassa kehitystä. Yrittäjällä ei jää aina aikaa kehitystyön tekemiselle ja välillä on syytä pysähtyä miettimään moneltakin kantilta, mihin olisi syytä laittaa aikaa ja rahaa, kertoo Pekkanen.

”Kiitos hankkeelle myös siitä, että on saatu ihan oikeasti konkretiaa aikaiseksi.”


Yritys on poiminut hankkeen koulutustarjonnasta erityisesti digitaaliseen markkinointiin ja sotealan palvelumuotoiluun liittyviä koulutuksia ja työpajoja. Pekkanen kuuluu myös hankkeen ohjausryhmään ja on aktiivisesti mukana alueen yritysten ja julkisen puolen yhteistyöryhmissä.


–Tämä verkosto on antanut mahdollisuuden työskentelyyn. Aluksi oli tietenkin ennakkoluuloja, kuten aina, antaako tämä minulle tai yritykselle mitään. Mutta on osoittautunut, että vetäjät ovat hyvät ja tarjolla on hyvää ja laadukasta ohjelmaa, Pekkanen iloitsee.


Yrittäjän katse on kääntymässä jo syksyn koulutustarjontaan, mutta sitä ennen nautitaan kesästä.
–Kiitos hankkeelle myös siitä, että on saatu ihan oikeasti konkretiaa aikaiseksi. Mielenkiinnolla odotan syksyn tulevia tapahtumia ja koulutusantia, Pekkanen toteaa tyytyväisenä.

Lue koko Uutiskirje 2/2021 oheisesta tiedostosta. Pääset myös tutustumaan syksyn koulutuskalenteriin tästä. Tällä hetkellä hankkeeseen pääsee mukaan -50% osallistumismaksulla.