Sopien2.0 -hanke: Koulutuskalenteri syksylle 2021 on valmistunut

Sopien2.0 -hanke: Koulutuskalenteri syksylle 2021 on valmistunut

Sote-uudistus on nuijittu pöytään eduskunnassa ja meillä maakunnassa työ jatkuu. Ohessa Sopien2.0-hankkeen syksyn 2021 koulutuskalenteri. Luvassa huippukouluttajien pitämiä soteyrittäjille ja kunnan toimijoille tarpeellisia koulutuksia. Noin 40 koulutuspäivää ja pari ajankohtaista webinaaria tiedossa. Jokaiselle löytyy varmasti jotain.

Jos et ole vielä osallistunut Kanta-koulutuksiin, se kannattaa ottaa nyt haltuun. Kanta-palvelut tulevat velvoitteeksi myös sosiaalipuolen yrityksille, se on jo tällä hetkellä terveyspuolen yrityksille velvoitteena.

Uutena koulutuskokonaisuutena alkaa työhyvinvointi. On hyvä välillä pysähtyä kysymään itseltään Miten minä voin? Korona-pandemia ja kiire tai töiden loppuminen/vähentyminen on stressannut yrittäjiä ja muita sotepuolen toimijoita valtavasti. Sopien 2.0-hanke haluaa antaa työkaluja arjen jaksamiseen tämän koulutuksen kautta.

Myös Juridiikka-koulutus on uusi hyödyllinen koulutus kaikille, joilla on työntekijöitä ja/tai teette sopimuksia, hankintoja  yhteistyökumppaneiden kanssa. Sopimusasiat mietityttää monia ja tukea kaivataan erilaisiin haasteisiin, siihen tämä koulutus on juuri sopiva.

Ohessa koulutuskalenteri, joka kannattaa lukea tarkasti läpi ja ilmoittautua jo kesän aikana mukaan tästä linkistä:

https://navitas.tapahtumakalenterit.fi/?op=TAPAHTUMAKALENTERI&hakutapa=&hakutulokset=x&rst=&pvmmin=&pvmmax=&hakusana=sopien+2.0

Tervetuloa mukaan Sopien2.0 hankkeeseen, jos et vielä ole mukana. Voit hyödyntää koulutuksia koko henkilöstösi lakisääteisinä koulutuksina ja saat nämä erittäin edullisesti. Hankkeen maksu sisältää kaikki hankkeen koulutukset ja webinaarit, muualta ei tällaista pakettia löydy.

OSALLISTUMISMAKSU VUODEN 2022 LOPPUUN SAAKKA: Yksinyrittäjät 300€, 2–5 hlön yritykset 450€, 6–19 hlön yritykset 900€, yli 20 hlön yritykset 1500€, (+alv 24%)
HANKKEEN OSALLISTUMISMAKSU SISÄLTÄÄ: • Koko hankekauden koulutukset • Yrityskohtainen sparraus ja muut hankkeen asiantuntijapalvelut • Verkostoituminen alan toimijoiden kanssa yli maakuntarajojen • Ajankohtaista tietoa sote-alan kehittymisestä, palveluinnovaatioista ja digitaalisista ratkaisuista • Hankkeen tapahtumat ja tilaisuudet • Hankkeen koulutuksia voit hyödyntää myös henkilöstön täydennyskoulutuksina

Saat lisätietoa Sopien2.0-hankkeesta ja siihen liittyvistä koulutuksista Piia Flink-Liimataiselta (lomalla 12.7-6.8. välisen ajan).

Lisätietoja:
Piia Flink-Liimatainen
Projektipäällikkö/yrityskehittäjä
TtM, ESH
Sopien 2.0-hanke, Witas Oy
piia.flink-liimatainen@witas.fi
0400-149934