Sopien 2.0 -tietoa, työkaluja ja tukea pienille sote-alan toimijoille

Sopien 2.0 -tietoa, työkaluja ja tukea pienille sote-alan toimijoille

Pohjoisen Keski-Suomen alueella on käynnistynyt hanke, joka etsii noin 30 yritystä tai yhdistystä mukaan hankkeen toimenpiteisiin.

Hanke tarjoaa tietoa, työkaluja ja tukea hallittuun kasvuun, taloudelliseen kannattavuuteen, digitaalisten järjestelmien käyttöönottoon, työhyvinvoinnin edistämiseen ja palveluinnovaatioiden luomiseen sekä Kanta-yhteyksiin.

  • yrityskohtaisen nykytila-analyysin ja kehittymissuunnitelman
  • yrityskohtaista neuvontatyötä, koulutuksia, työpajoja
  • yritysverkostoja ja seminaareja, uusinta tietoa sote-murroksesta
  • verkostojen rakentamista yritysten välillä ja julkisen sektorin kanssa

Käsiteltäviä teemoja: * Kanta-valmiudet * Tiedolla johtaminen * Laatujärjestelmäosaaminen * Asiakkuuksien hallinta * Strateginen johtaminen * Liiketoiminnan kannattavuus * Omavalvonnan kehittäminen * Lean-ajattelu * Tietoturva * Muut ajankohtaiset asiat

Lähde siis mukaan kehittämään sote-palveluasi nykyaikaiseksi ja saamaan apua liiketoiminnan kehittämiseen! Osallistumalla hankkeeseen, saat koko hankkeen aikana toteutetun koulutustiedon käyttöösi. Katso oheinen koulutuskalenteri sekä lyhyt esittely hankkeesta ja hankkeen osallistumismaksuista.