HYVY-hankkeen avulla keskusteluapua yrittäjille

HYVY-hankkeen avulla keskusteluapua yrittäjille

Seudulla parasta aikaa käynnissä olevassa HYVY-hyvinvoiva yrittäjä -hyvinvoiva yritys -hankkeessa on valjastettu resursseja yrittäjien jaksamisen tueksi, tarjoamalla heille keskusteluapua muun muassa koronan aiheuttamissa haasteellisissa tilanteissa.

Tärkeää on, ettei kukaan jää haasteidensa kanssa yksin. Hanke mahdollistaa nyt keskusteluavun kokeneiden työnohjaajien kanssa, jotka kuuntelevat ja ohjaavat haasteellisissa tilanteissa eteenpäin. Keskustelu on mahdollista etänä, ulkona reippaillen sekä kasvotusten, turvaväliä noudattaen. Yrittäjän omavastuuhinta on 25 € + alv/90 min tapaaminen. Työnohjaajina toimivat Tuire Kettunen ja Sanna Kinnunen. Ota yhteyttä projektipäällikkö Elina Mäkiseen elina.makinen@witas.fi / 040 714 4505, varataksesi keskusteluajan.

Seudun yritysneuvojat ovat myös tiivistäneet yhteistyötään koronapandemian aikana ja yrityksillä on käytössään koko seudun yritysneuvojarepertuaari haastavissa tilanteissa. Löydät lisätietoa seuraavasta artikkelista.