Korona: Pohjoisen Keski-Suomen yritysneuvojat apunasi tilanteessa kuin tilanteessa

Korona: Pohjoisen Keski-Suomen yritysneuvojat apunasi tilanteessa kuin tilanteessa

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, Kehittämisyhtiö Witas Oy, sekä Saarijärven kaupungin, Pihtiputaan, Kannonkosken ja Kyyjärven kuntien yrityskehittäjät tekevät tiivistä yhteistyötä alueen yritysten auttamisessa ja ovat yrittäjien tukena COVID-19 -epidemian aiheuttaman kriisin aikana.

Seudun yritysneuvojien käyttöön on perustettu sähköinen viestintäalusta, joka mahdollistaa tiedon jakamisen parhaista käytännöistä ja toimenpiteistä alueen apua tarvitseville yrityksille. Yrityksille on tarjolla siis koko alueen asiantuntijoiden apu.

Tulevat ajat aiheuttavat haasteita kaikille, mutta niistä voidaan selvitä yhdessä ja puuttumalla ajoissa ongelmakohtiin. Jos vallitsevat olosuhteet alkavat tuottaa sellaisia huolia ja ongelmia yritystoiminnassa, joista ette yksin selviä, kannattaa olla ajoissa yhteydessä asiantuntijoihin.

On hyvä tiedostaa ja käydä hyvissä ajoin läpi, mitä toimenpiteitä on kriisitilanteessa mahdollista tehdä (tarvitaanko yt/lomautukset, henkilöstön ohjeistaminen poikkeustilanteessa toimimiselle/työskentelylle, asiakkaille ja toimittajille tiedottaminen, neuvottelut rahoittajien/takaajien/verottajan kanssa, kassan riittävyys jne.)

Älä epäröi, vaan ota yhteyttä. Ratkotaan yhdessä haasteellisia tilanteita, jotta kukaan ei jää haasteidensa kanssa yksin.