Kaivattu palvelu palaa pohjoiseen Keski-Suomeen

Kaivattu palvelu palaa pohjoiseen Keski-Suomeen

Lehdistötiedote: Kyläsuutari Hanna Rautio 18.6.2024

Suutari Hanna Rautio avaa heinäkuussa Karstulaan suutarinliikkeen, joka tavoittaa
noutopalvelun kautta asiakkaita myös pohjoisen Keski-Suomen muista kunnista. Verstaan avajaisia juhlitaan keskiviikkona 3.7.2024 klo 10.00 alkaen.

Laukaasta kotoisin oleva Rautio on myynnin ja markkinoinnin rautainen ammattilainen, mutta käsityöammatti on ollut hänen haaveensa jo nuoresta pitäen. Viime keväänä opintovapaan mahdollistuttua, Rautio ei epäröinyt tarttua toimeen ja valmistui suutariksi Kankaanpään suutariopinnoista toukokuussa 2024.

Kyläsuutari Hanna avaa verstaansa aivan Karstulan keskustaan, kenkäkauppa Kenkä Ra-Sin kanssa samaan rakennukseen. ”Kaikki loksahti kohdalleen, ja nyt saman katon alta löytyvät kaikki palvelut koko jalkineen elinkaaren ajaksi,” Rautio kertoo.

Kyläsuutarin palveluihin kuuluvat mm. vetoketjujen, tarranauhojen sekä korkolappujen vaihdot, monipuoliset jalkineiden ja laukkujen korjaukset että kaikenlaisten niittien ja neppareiden kiinnitykset. Korjauspalveluiden lisäksi Rautio tarjoaa avainten kopiointipalvelua, veisten ja saksien teroitusta sekä valmistaa mittatilauksena monenlaisia nahkatuotteita – kuten hattuja, vöitä ynnä muita pientuotteita.Karstulan verstas palvelee keskiviikosta perjantaihin klo 10-17 välillä sekä kesäkaudella myös lauantaisin klo 9-14. Muina aikoina kyläsuutari kiertää ympäri pohjoista Keski-Suomea noutamassa ja palauttamassa tuotteita noutopisteilleen. Sunnuntaisin ja arkipyhinä verstas on suljettu.

Rautio pitää asiakaslähtöisyyttä ja ekologisuutta tärkeinä toimintaperiaatteinaan. Hän on kehittänyt noutopalvelun yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa, jotta palvelut olisivat helposti saavutettavissa pientenkin paikkakuntien asukkaille. Ensimmäinen Kyläsuutarin Noutopiste toimii jo Saarijärvellä, Eläinpalvelu Aesa Bran tiloissa liikkeen aukioloaikoina. Rautio suunnittelee noutopisteiden avaamista myös Kyyjärvelle, Äänekoskelle sekä Viitasaarelle.

Tervetuloa avajaisiin juhlistamaan uuden suutarinliikkeen avaamista ja tutustumaan Kyläsuutari Hannan palveluihin!

Lisätietoja palveluista saat yrittäjältä:
Kyläsuutari Hanna Rautio
Keskustie 6, 43500 Karstula
Puhelin: 045 676 2888
kylasuutarihanna@gmail.com
www.kylasuutari.fi