Sydänsuomen Elinvoimakahvit ja Aluefoorumi

Sydänsuomen Elinvoimakahvit ja Aluefoorumi

Aika: to 16.5.2024 klo 12–16 (Klo 11 alkaen on tarjolla keittolounas ilmoittautuneille. Lounas on maksuton tilaisuuteen osallistuville.) Paikka: Eräkartano, Nurmijoentie 296, Kyyjärvi.

Tervetuloa alueen yrittäjille ja kuntien luottamushenkilöille suunnattuun Sydänsuomen aluefoorumiin! Tarjolla on tuoreita tutkimustuloksia suurhankkeiden aluevaikutuksista, joita projektipäällikkö Seppo Penttilä Kokkolan yliopistokeskuksesta esittelee. Aluekoordinaattori Minna Jaakkola kokoaa yhteen Sydänsuomen aluekehitystyön tulokset vuodelta 2023. Kuulemme myös uusimmat kuulumiset Sydänsuomessa toteutettavista yhteisistä kehittämishankkeista yritysten näkökulmasta, mukana ovat esimerkiksi Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma sekä Luontomatkailun kasvuohjelma.

Ohjelma

klo 11.00 Keittolounas tarjolla ilmoittautuneille

klo 12.00 Tervetuloa ja kuulumiset kunnallisjohdon seminaarista

klo 12.15 Mitä kuuluu Sydänsuomessa aluekehitykselle?

klo 13.15 Sydänsuomessa-alueen hankkeet tutuiksi

klo 14.00 Kahvit ja tauko

klo 14.30 Seutujen välisen muutos- ja kasvuohjelman kuulumiset

klo 14.45 Suurhankkeiden aluetalousvaikutukset – projektipäällikkö Seppo Penttilä, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

klo 15.30 Keskustelua

klo 16.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan 9.5.2024 mennessä: forms.gle/13UzHBtHE4rYeP4C9.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Sydänsuomen aluekehitystyölle pikastartti -hanke ja Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma. Sydänsuomen aluekehitystyölle pikastartti -hankkeen rahoittajana toimii Keski-Suomen liitto Keski-Suomen Kehittämisrahastosta. Seutujen välisen muutos- ja kasvuohjelman rahoittajana toimii Keski-Pohjanmaan ja Keski-Suomen liitot Euroopan unionin Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF) sekä Sydänsuomessa-alueen kunnat.