Haemme hankekoordinaattoria

Haemme hankekoordinaattoria

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy on täyden palvelun talo yrittäjille, yrityksen kaikissa kehitysvaiheissa. Tärkein tehtävämme on yritysasiakkaiden menestys. Meillä Karstulanseudussa on myös vuosien kokemus ja vahvaa osaamista erilaisista yritystoimintaa ja seudullista elinvoimaa kehittävistä ja tukevista hankkeista.

Haemme nyt tiimiimme HANKEKOORDINAATTORIA.

Voisit olla uusi vahvistus inspiroivassa työtiimissämme, jos sinulta löytyy:

  • hanketyöhön soveltuva koulutus (esim. kaupallinen tai tekninen koulutus)
  • aikaisempi hyvä osaaminen hankkeista
  • intoa, halua ja kykyä oppia uutta
  • oma-aloitteinen työote
  • taitoa tuottaa kirjallista materiaalia
  • rohkeutta ja taitoja verkostoitumiseen
  • sekä hyvät sosiaaliset ja vuorovaikutustaidot.


Hankekoordinaattorina työskentelet tiiviisti julkisen ja kolmannen sektorin sekä yritysten kanssa. Etsit eri toimijoille sopivaa hankerahoitusta ja autat mahdollisen hankehakemuksen teossa ja muissa hankkeeseen liittyvissä toimissa. Lisäksi kehität hankeosaamista alueella sekä olet aktiivinen hankeaihioiden suunnittelija ja hankehakemusten kirjoittaja. Paikallisesti toteutettavissa hankkeissa olet yhtiön ja kunnan tärkeä panostus hankkeiden läpiviemiseen ja onnistumiseen.

Hankekoordinaattori tulee toteuttamaan Leader Viisarin osarahoittamaa hanketta. Työ pyritään aloittamaan mahdollisimman pian, kuitenkin huhtikuun 2024 aikana. Hankekoordinaattorin työtä tehdään Karstulan toimistolla, osittainen etätyö myös mahdollinen. Työ on osa-aikainen 60 % työajalla. Työ on määräaikainen ja kestää helmikuun loppuun 2026. Valittavalla henkilöllä tulee olla hyvät näytöt verkostojen rakentamisesta.

Työsuhteessa sovelletaan Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimusta. 

Hakuaika työhön on 31.3.2024 saakka. Haastatteluja ja valinta voidaan suorittaa jo ennen hakuajan päättymistä, joten laita nopeasti hakemusta tulemaan ari.piesala@karstulanseutu.fi.

Lisätiedot: Ari Piesala p. 044 459 6604, 25.3 klo 9.00-11.00 ja 26.3 klo 12.00-14.00.