Sydänsuomen luontomatkailun 1. MasterPlan työpaja 20.3. klo 14-18

Sydänsuomen luontomatkailun 1. MasterPlan työpaja 20.3. klo 14-18

Sydänsuomen luontomatkailun kasvuohjelma -hankkeen toimenpiteenä toteutettava luontomatkailun MasterPlan työ käynnistyy ensimmäisellä työpajalla.

Sydänsuomen luontomatkailun visio -työpaja järjestetään 20.3.2024 klo 14-18 Paikka Pappilassa, Kinnulassa. MasterPlan työ koostuu kolmesta työpajasta, joista Kinnulassa järjestettävä työpaja on ensimmäinen. Työpajaan ovat tervetulleita kaikki Sydänsuomen alueen matkailuyrittäjät ja muut matkailun kanssa tekemisissä olevat tahot.

Tule mukaan vaikuttamaan ja luomaan Sydänsuomen luontomatkailun tulevaisuutta! 

Työpajassa pureudutaan Master Plan -työn alkukartoituksen ja kyselyiden tuloksiin, joiden pohjalta yhdessä kirkastetaan Sydänsuomen luontomatkailun vetovoimatekijöitä, kehittämisen kärkiä sekä laaditaan Sydänsuomen luontomatkailun visiota.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan keskiviikkoon 13.3.2024 mennessä!

Ilmoittaudu tästä: https://response.questback.com/sekeskehittmisyhtikarstulanseu/frli3kjkya 

Työpajakokonaisuus on jatkumo, joka sisältää kaksi työpajaa paikan päällä sekä yhden etänä. Voit osallistua tarvittaessa myös yksittäiseen työpajapäivään.

Muiden työpajojen aikataulut (laita jo kalenteriin päivämäärät ylös):

Visiosta konkretiaan -työpaja
Torstaina 11.4.24 klo 14-18, Nuorisokeskus Piispala Kannonkoskella

Visiosta konkretiaan -jatkotyöpaja
Torstaina 25.4.24 klo 14-17, toteutetaan etänä

Sydänsuomen luontomatkailun kasvuohjelma -hanke on Euroopan Unionin osarahoittama ja rahoituksen myöntää Keski-Suomen liitto. Hankkeen toiminta-aluetta on Sydänsuomen alue (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas ja Viitasaari). Sydänsuomen kunnat toimivat hankkeessa osarahoittajina, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy hallinnoijana.