Hyödy suurhankkeista

Hyödy suurhankkeista

Yritysten tietoja kerätään alueellisesti Suurhankeportaaliin. Portaali helpottaa alueella toimivia suurhanketoimijoita löytämään läheltä potentiaalisia alihankkijoita sekä muita suurhankkeiden tarjoamia palveluita, kuten majoitusta. Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy järjestää yhdessä alueellisen SEMUKAS-hankkeen kanssa Suurhanketoimisto.fi-starttipäivän, jossa yrityksiä opastetaan kädestä pitäen rekisteröitymään portaaliin.

Suurhanketoimisto.fi-portaali on kehitetty alun perin Kaustisen seudun kasvuohjelma -hankkeessa, ja on nyt seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma -hankkeen myötä jatkokehitetty sivusto on avoin myös kaikille Sydänsuomessa -alueen yrittäjille. Suurhanketoimisto.fi on verkkoportaali, joka kokoaan yhteen seudun yrittäjät, jotka voivat ja haluavat tarjota palveluja suurhanketoimijoille. Portaaliin kutsutaan mukaan myös suurhanketoimijoita, joille alusta toimii viestintävälineenä esimerkiksi tarjouspyyntöjen muodossa.

Starttipäivässä tutustaan ja luodaan yhdessä omat profiilit portaaliin nonstop-periaatteella. Oman profiilin luominen on helppoa ja vie vain 15 minuuttia. Tietoiskut alustasta aina puolen tunnin välein klo 09.00 alkaen, voit tulla piipahtamaan mihin aikaan sinulle sopii! Myös kahvit suolaisine ja makeine herkkuineen tarjolla.

Mukana päivässä on Kehittämisyhtiö Karstulanseudun yrityskehittäjät sekä Sydänsuomessa -alueen projektipäällikkö Ville Keränen Seudullinen muutos- ja kasvuohjelma -hankkeesta, ketkä järjestävät starttipäivän yhteistyössä.

Aika: ti 6.3.2024
Klo: 08.00 – 15.00, tietoiskut aina puolen tunnin välein klo 9 alkaen.
Paikka: Aloha-Tietotalo, Virastotie 4, 43500 Karstula
Tarjolla: Kahvit, suolaista ja makeaa tarjottavaa
Kenelle: Kaikille yrittäjille ja yrityksille, keitä toimiminen osana suurhankkeiden alihankintaketjuja kiinnostaa.

Lisätietoja:

Ville Keränen
Projektipäällikkö, Sydänsuomessa -alue. Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma
p. 0445372507
ville.keranen@witas.fi