Sydänsuomen Elinvoima-aamukahvit

Sydänsuomen Elinvoima-aamukahvit

Sydänsuomessa-alueen ensimmäiset, yhteiset Elinvoima-aamukahvit starttaavat Kinnulasta helmikuun ensimmäisenä päivänä. Mukaan kutsutaan kaikkia alueen toimijoita. Ensimmäisen tilaisuuden teemana on vastuullisuus.

Lämpimästi tervetuloa Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren yhteisille Sydänsuomen elinvoima-aamukahveille! Tarjolla on ajankohtaista asiaa yritysten vastuullisuudesta ja tulevaisuudelle hyvästä bisneksestä. Parhaimmillaan kestävä toiminta on yrityksen kilpailuetu. Kuulemme myös uusimmat kuulumiset Sydänsuomen yhteisistä kehittämishankkeista yritysten näkökulmasta. Aikaa on varattu myös yhteiseen keskusteluun ja verkostoitumiseen.

Aika:
to 1.2.2024 klo 9.00–11.00

Paikka:
Kinnulan Seurojentalo, Keskustie 12, Kinnula

Ohjelma:
8.30–9.00 Aamukahvit tarjolla
9.00 Tervetuloa!
9.05 Outi Rokio-Ihanainen: Vastuullisuus yrityksen kilpailuetuna
10.15 Sydänsuomen kehittäjät: Mitä hyötyä ja tukea yrittäjä saa Sydänsuomen yhteisistä kehittämishankkeista yrityksen vastuullisuustyön kehittämiseen?
10.40 Yhteistä keskustelua
11.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoitathan osallistumisestasi ja mahdollisesta erikoisruokavaliosta 24.1.2024 mennessä osoitteella hanna.moilanen@karstulanseutu.fi. Näin osaamme varata sopivasti aamupalaa tarjolle.

Lisätietoja: Hanna Moilanen, hanna.moilanen@karstulanseutu.fi, puh. 040 548 0582

Elinvoima-aamukahvit järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen liiton rahoittama Sydänsuomen aluekehitystyölle pikastartti -hanke sekä Pohjoisen Keski-Suomen ilmastosuunnitelma -hanke.

Tilaisuudesta on julkaistu myös artikkeli Sydänsuomessa-sivuilla: https://sydansuomessa.fi/article/234