Karstulan Yrittäjäilta ke 17.1.2024 -ilmoittaudu mukaan!

Karstulan Yrittäjäilta ke 17.1.2024 -ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa Karstulan kunnan, Karstulan Yrittäjät ry:n ja Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n järjestämään Yrittäjäiltaan ke 17.1.2024 klo 17 alkaen Wanhoihin Wehkeisiin (Erämäentie 368). Ilta aloitetaan yhteisellä ruokailulla klo 17.

Ilmoittaudu tästä

OHJELMA

Klo 17.45 Tilaisuuden avaus ja paneelikeskustelu
Karstulan kunnanjohtaja Pekka Kanervio, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tapani Sauranen sekä Karstulan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Satu Koskinen. Karstulan kunnan ja yrittäjien elinvoimalupaus.

Klo 18.05 Yrittäjille tarjolla olevat rahoitukset
Rahoitusmahdollisuudet yleisesti, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n toimitusjohtaja Ari Piesala. Heinon Säätiön avustus yrittäjille “Konstan vipu”, Konsta ja Irene Heinon Säätiön hallituksen puheenjohtaja Pertti Ahonen. Yritysrahoituscaset.

Klo 18.50 Kahvitauko

Klo 19.05 Humpin yritysalue
Puulaakson alueen laajentuminen, kunnan teollisuusalueen investointihanke, Ari Piesala. Puulaakson alueen innovaatioekosysteemin laajentaminen -hankkeen esittely, projektipäällikkö Juha Honkonen.

Klo 19.20 Tulevaisuuden tekniikat
Millaisia hankkeita alueellamme on käynnistymässä ja käynnissä tulevaisuuden tekniikoihin ja energioihin (tuuli/aurinko) liittyen ja mikä on niiden vaikutus aluetalouteen, toimitusjohtaja Ari Piesala. SEMUKAS-hankkeen esittely, projektipäällikkö Ville Keränen

Klo 19.40 Sydänsuomessa-alueyhteistyö – miksi se on meille tärkeää?
Aluekoordinaattori Minna Jaakkola kertoo alueyhteistyön merkityksestä pohjoisessa Keski-Suomessa.

Klo 20.00 Tilaisuuden loppusanat ja päätös.