Yritysten Showroom esillä Design Goes Karstula 2023 -tapahtumassa

Yritysten Showroom esillä Design Goes Karstula 2023 -tapahtumassa

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy osallistui viime viikolla 7.-8.9. pidettyyn Design Goes Karstula -tapahtuman järjestelyihin esittelemällä karstusta osaamista.

Tapahtuma oli kohdistettu kansainvälisille markkinoille tähtääville yrittäjille, aloitteleville yrittäjille sekä alan opiskelijoille. Kaksipäiväinen ohjelmatarjonta tarjosi innostavia tarinoita yritysten erilaisista poluista kansainvälisille markkinoille. Tapahtumassa oman tarinansa kertoivat mm. Ka-Mu Oy ja Finn-Savotta Oy.

Tapahtuman keskiössä oli myös muotoilu ja yritysten tavat hyödyntää muotoilua esimerkiksi tuotteiden suunnittelussa. Näistä kuultiin perjantaina mielenkiintoiset esimerkit Jokipiin Pellavan ja Vector Teamin osalta.

Väliajoilla osallistujilla oli mahdollisuus tutustua paikallisten yritysten toimintaan ja tuotteisiin yritysten showroomissa, jossa käytiinkin vilkasta keskustelua mm. opiskelijoiden kesken yritysten toiminnasta sekä itse yrittämisestä ja yrittäjäksi aikomisesta.

Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Artranta ry, Konsta ja Irene Heinon Säätiö, Karstulan Evankelinen Opisto sekä Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy.