Yrittäjä – tule puukummiksi puupuistoon

Yrittäjä – tule puukummiksi puupuistoon

Karstulan kunta juhli 150-vuotista taivaltaan vuonna 2017. Juhlavuoden suunnitelmaan kirjattiin juhlatoimikunnan esityksenä vuonna 2016, että uuden ”koulukeskuksen tontille perustettaisiin juhlavuoden puisto, johon istutetaan puu jokaiselle vuonna 2017 syntyvälle lapselle. Tähän hankkeeseen haastetaan yritykset ”puukummeiksi”. ”

Koska uusi koulukeskus alueineen ei valmistunut vielä vuoden 2017 aikana, ajatus puupuistosta jouduttiin siirtämään myöhemmäksi. Koulukeskuksen alueelle rakennetaan parasta aikaa pumptrack/skeittiparkki-aluetta sekä yhteistä virkistäytymisaluetta erilaisine toimintoineen koululaisten, mutta myös kaikkien kuntalaisten yhteiseen käyttöön. Juhlavuoden puupuiston sijainti tällä alueella palvelisi kaikkia käyttäjiä ja puut eri lajeineen toimisivat opetuskäytössä koulun oppilaille ja päiväkodille.

Haastammekin nyt paikalliset yritystoimijamme mukaan ryhtymään juhlavuoden puiston puukummiksi ja täten mahdollistamaan ja viemään loppuun juhlavuoden suunnitelma. Puukummiksi pääsee 50 €:n lahjoituksella. Karstulaan syntyi vuoden 2017 aikana 19 lasta, joten puita ja puukummeja toivotaan saavan sama määrä. Kaikista puupuistoon kummeiksi lähteneistä yrityksistä kootaan yhteinen kyltti puistoalueelle, jossa nimetään jokainen lahjoittaja.

Mikäli lähdet mukaan tähän yhteiseen, lasten ja nuorten sekä kaikkien kuntalaisten iloksi toteutettavaan projektiin, ilmoitathan halukkuudestasi osallistua mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.9. mennessä osoitteeseen jenni.leppilahti@karstulanseutu.fi

Lisätietoja:

Ville Jäntti
kiinteistöinsinööri
Karstulan kunta 
ville.jantti@karstula.fi
044 459 6625

Jenni Leppilahti
yrityskehittäjä/viestintä
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
jenni.leppilahti@karstulanseutu.fi
050 381 5917