Millainen on sinun #kesäsydänsuo­messa?

Millainen on sinun #kesäsydänsuo­messa?

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Sydänsuomen kesäkuvakisan tarkoituksena on avata niin alkuasukkaille, mökkiläisille kuin kesävieraille, miten monipuolinen kesä Sydänsuomessa on tarjolla käyntikohteiden, aktiviteettien ja kuvankauniiden maisemien ansiosta.

Pohjoisen Keski-Suomen arjesta ja juhlasta, lomailusta ja työnteosta kertovat yhdessä Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren kunnat. Aluetta kutsutaan Sydänsuomeksi.

Osallistu Facebookissa tai Instagramissa #kesäsydänsuomessa -kuvakilpailuumme, jonka tavoitteena on kuvien kautta osoittaa, miten paljon mahdollisuuksia, aktiviteettejä, ilonaiheita ja käyntikohteita kesä Sydänsuomen kunnissa tarjoaa.

Ota kesäinen kuva jossakin Sydänsuomen kunnassa ja postaa se tililläsi. Liitä postaukseen hashtag #kesäsydänsuomessa sekä maininta siitä, minkä kunnan alueella kuva on otettu. Kolme parasta kuvaa palkitaan! Sydänsuomessa-tägiä käyttämällä kuva voi näkyä myös Sydänsuomessa somekanavissa.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Kilpailuaika on 19.6.-31.8.2023

2. Osallistuminen. Osallistuaksesi kilpailuun, sinun tulee postata kilpailuaikana Sydänsuomesta ottamasi kesäinen kuva omalle Facebook tai Instagram-tilillesi. Postauksen on oltava julkinen. Liitä postaukseen #kesäsydänsuomessa -tunniste ja kerro, missä kuva on otettu.

3. Voittajien valinta. Voittokuvat valitsee raati, johon kuuluu Sydänsuomessa-viestintätiimin edustajia.

4. Palkinto. Valitsemme kaikkien 19.6.-31.8.2023 välisenä aikana #kesäsydänsuomessa-tunnisteella kuvansa postanneiden joukosta kolme voittajaa. Pääpalkinnon voittaja saa lahjakortin Erävariksen kuuden kosken laskentaan Viitasaarelle (melontaretki kahdelle, arvo 150 €). Toinen palkinto on yöpyminen Kinnulan Karkausmäen kammarissa kahdelle, sisältäen saunan ja jalkakylvyt (arvo 100e). Kolmas palkinto on 50 euron lahjakortti Karstulan Lähikonttiin. Lisäksi Sydänsuomessa-kunnat voivat halutessaan antaa kunniamainintoja tai muita erillispalkintoja kilpailuun osallistuneille kuville.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että: • Kuva on otettu Sydänsuomen seitsemän kunnan alueella. • Kuva on otettu kilpailuaikana • Kuva on osallistujan itsensä ottama • Kuvaajalla tulee olla lupa kuvissa tunnistettavasti esiintyviltä henkilöiltä • Kuvaaja hyväksyy, että palkittavien kuvien julkaisun yhteydessä mainitaan kuvaajan nimi. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet ovat kuvaajan.

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti 15.9.2023 mennessä. Voittajien nimet ja kuvat julkaistaan Sydänsuomessa-viestintäkanavissa.

Kilpailun järjestää Sydänsuomessa-viestintätiimi. Osallistumalla kilpailija sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.

Facebook ja Instagram eivät ole osallisina kilpailussa.

Lue lisää sivuiltamme: https://sydansuomessa.fi/article/188