Somekoulutuksilla vinkkejä yritysten myyntiin ja kansainvälistymiseen

Somekoulutuksilla vinkkejä yritysten myyntiin ja kansainvälistymiseen

Karstulanseutu Oy on mukana alueellisessa Revanssi-hankkeessa, jonka kautta mahdollistetaan yrityksille kahden somekoulutuksen setti, joissa yrityksen on mahdollista opetella myynnin kasvattamista sekä kansainvälisen näkyvyyden saamista somen avulla. Molemmat koulutukset ovat yrityksille maksuttomia ja ne toteutetaan hybridinä.

Ma 8.5. klo 17.30 – 19.30 pidettävässä Myyntiboostia somesta -koulutuksessa keskitytään yrityksen myynnin kasvattamiseen somen avulla. Yritykset saavat koulutuksessa käytännön vinkkejä siitä, kuinka somesuunnitelmaa kannattaa hyödyntää. Koulutuksen pitävät MySomen asiantuntijat. Tapahtuma järjestetään hybridinä eli siihen voi osallistua paikan päällä Piispalassa (Kurssitie 40, Kannonkoski) tai teamsin välityksellä.

Ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/S/535C164277D741EE 

Ti 9.5. klo 17.30-19.30 Karstulassa, Aloha-Tietotalolla (Virastotie 4) järjestettävässä Some ja kansainvälisyys -koulutuksessa yrittäjille annetaan vinkkejä siihen, kuinka somessa tulisi näkyä, tavoittaakseen enemmän kansainvälisiä asiakkaita ja saadakseen enemmän näkyvyyttä kansainvälisesti. Koulutuksen pitää MySome. Tilaisuuteen voit osallistua myös etäyhteydellä.

Ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/S/A0EA03A0465342A0