Yrittäjät kutsutaan mukaan 24h-kävelytapahtumaan

Yrittäjät kutsutaan mukaan 24h-kävelytapahtumaan

Tapahtuman järjestelyihin voi osallistua esimerkiksi tarjoamalla etuja kävelyyn osallistujille.

24h KÄVELY 2023- kaikille avoin liikunta- ja ulkoilutapahtuma järjestetään 
pe 26.5. klo 12 – la 27.5. klo 12. Tapahtuman keskuspaikkana toimii Kopeskaari, josta reitit alkavat ja kävelijät lähtevät liikkeelle.

Tapahtuman ohjelmaan on suunniteltu erilaisia teemoja, jonka mukaan jokainen voi valita itseä kiinnostavan kävelyajan. Ohjelmalliset teemaosuudet ovat vielä työn alla. Kopeskaaren alueella on myös mahdollisuus kunto- ja terveysmittauksiin pe 13-16. Kahvitarjoilu pe 12-20 ja la 9-12.

Kävelyreittejä on kaksi:
Reitti 1. Pe klo 12:00 – pe klo 00:00, Keskustie-Ohitustie-Humpintie-Koulutie
Reitti 2. La klo 00:00 – la klo 12:00, Korpijärventie-Pylkönmäentie-Keskustie-Muhosentie-Rantatie

Jokainen 24h kävelytapahtumaan osallistunut saa muistoksi tapahtumapinssin ja osallistuu lahjakorttien arvontaan.

Kuten vuonna 2019 järjestetyssä tapahtumassa, myös tänä vuonna yrityksiä kannustetaan mukaan osallistumaan tapahtumaan, esimerkiksi tarjoamalla tapahtumaan osallistuneille kävijöille erilaisia etuja. Etuja pääsee hyödyntämään kävelystä saatavaa pinssiä näyttämällä. Etu voi olla esimerkiksi alennus jostain tuotteesta/ostoksista, pitsan ostajalle juoma kaupan päälle tai kahvikupillinen puoleen hintaan.

…tai jotain muuta, vain taivas on rajana ideoinnille! Kaikki yritykset, jotka lähtevät jollain edulla tai kampanjalla tapahtumaan mukaan, saavat nimensä Kopeskaaren seinälle tapahtumapäivänä ja ovat esillä tapahtuman tiedotteissa.

 Ilmoitathan mukanaolostasi sekä tarjoamastasi edusta/kampanjasta viimeistään 12.5.  jenni.leppilahti@karstulanseutu.fi


Yrityksiä lisätään mukaan tapahtuman mainontaan sitä mukaa, kun ilmoittautumisia tulee. Kannattaa siis olla nopea ja ilmoittaa tarjottavasta edusta mahdollisimman pian.

Tapahtumaa toteutetaan yhteistyössä Karstulan kunnan, yhdistysten ja yritysten kanssa. Tapahtuman tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan kaikissa ikäryhmissä ja saada tilaisuudesta koko Karstulan yhteinen tapahtuma.

Tule mukaan!