Leader Viisarin hankerahoitusinfo yhdistyksille

Leader Viisarin hankerahoitusinfo yhdistyksille

Uuden ohjelmakauden rahoitukseen liittyvät valmistelut alkavat olla loppusuoralla. Leader Viisari järjestää yhdistyksille suunnatun infon hankerahoituksesta to 13.4. klo 18-19.30. Karstulassa järjestetään tilaisuudelle oma kisakatsomo.

Tervetuloa yhdistyksille tarkoitettuun infoon, jossa käydään läpi Leader Viisarin yhdistyksille tarjolla olevia hankerahoitusmahdollisuuksia uudella ohjelmakaudella. Tilaisuus järjestetään teams-yhteydellä, mutta Karstulan kisakatsomo kokoontuu Heikin Tuvalle (Virastotie 3).

Jos yhdistykselläsi on tarpeita erilaisille hankkeille ja investoinneille, tule kuulemaan minkälaista rahoitusta niihin voi saada. Tilaisuudessa on mukana edustajat Karstulan kunnasta ja Kehittämisyhtiö Karstulanseudusta. Tarvittaessa voidaan yhdessä sparrata ideoita eteenpäin.

Ilmoitathan tulostasi ti 11.4. mennessä: tiina.saarinen@karstula.fi

Lämpimästi tervetuloa!