Haemme hankekoordi­naattoria

Haemme hankekoordi­naattoria

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy hakee tiimiinsä vahvistusta. Rekrytointitoimeksiantoa hoitaa Oivatyö Oy.

Voisit olla uusi vahvistus Karstulanseudun inspiroivaan työtiimiin, jos sinulta löytyy:

📌 hanketyöhön soveltuva koulutus (esim. kaupallinen koulutus)
📌 aikaisempaa kosketuspintaa hankkeisiin
📌 intoa, halua ja kykyä oppia uutta
📌 oma-aloitteinen työote
📌 taitoa tuottaa kirjallista materiaalia
📌 rohkeutta ja taitoja verkostoitumiseen sekä hyvät sosiaaliset ja vuorovaikutustaidot.

Hankekoordinaattorina työskentelet tiiviisti julkisen ja kolmannen sektorin sekä yritysten kanssa. Etsit eri toimijoille sopivaa hankerahoitusta ja autat mahdollisen hankehakemuksen teossa ja muissa hankkeeseen liittyvissä toimissa. Kehität hankeosaamista alueella sekä olet aktiivinen hankeaihioiden suunnittelija ja hankehakemusten kirjoittaja. Paikallisesti toteutettavissa hankkeissa olet yhtiön ja kunnan tärkeä panostus hankkeiden läpiviemiseen ja onnistumiseen.

Hankekoordinaattorin työtä tehdään Karstulan toimistolla, osittainen etätyö on mahdollista. Työ on kokoaikainen ja aluksi määräaikainen 8 kuukauden ajalle. Työ jatkuu mahdollisesti määräajan jälkeen ja työnkuva muokkautuu yhdessä työnantajan kanssa.

Työsuhteessa sovelletaan Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Palkan lisäksi työnantaja tarjoaa joustavat työajat, työterveyshuollon palvelut, hyvän työilmapiirin ja tiimihengen sekä mahdollisuuden työskennellä projekteissa ja tehtävissä, jotka tarjoavat haastetta ja kehittävät työntekijän osaamista.

Toivomme sinulta yhteydenottoa puhelimitse Karstulanseutu Oy:n toimitusjohtajaan Ari-Pekka Piesalaan puh. 044 459 6604. Soittoajat yhteydenottoa varten ovat: 23.3, 28.3, 30.3 ja 4.4 klo 8.00 – 9.00 ja 16.00 – 17.00.
Hakuaika työhön on 13.4.2023 saakka. Haastatteluja ja valinta voidaan suorittaa jo ennen hakuajan päättymistä, joten laita pikimmiten hakemusta palkkatoiveineen tulemaan.

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy on täyden palvelun talo yrittäjille, yrityksen kaikissa kehitysvaiheissa. Toimintamme perustuu arvoihin, joihin jokainen työntekijämme sitoutuu ja joita toteutamme päivittäisessä työssämme. Näitä arvoja ovat yritysten menestys, edelläkävijyys, vastuullinen toiminta ja tulevaisuusvalmius. Tärkein tehtävämme on yritysasiakkaiden menestys. Karstulanseudussa on vuosien kokemus ja vahvaa osaamista erilaisista yritystoimintaa ja seudullista elinvoimaa kehittävistä ja tukevista hankkeista. Yhtiömme sijoittui vuoden 2022 elinkeinopoliittisessa mittaristossa Keski-Suomen parhaaksi ja Suomen toiseksi parhaaksi kehittämisyhtiöksi Yrittäjien Kuntabarometri tutkimuksen mukaan.