Sydänsuomessa matkailuyrityksille kysely matkailun kehittämisestä

Sydänsuomessa matkailuyrityksille kysely matkailun kehittämisestä

Haluatko mukaan kehittämään pohjoisen Keski-Suomen luontomatkailua? Kaipaatko lisää osaamista johonkin yrittäjyyden osa-alueeseen? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja vaikuta!

Sydänsuomen 7 kuntaa (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas ja Viitasaari) valmistelevat parhaillaan luontomatkailun kehittämishanketta. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa matkailun toimialaa pohjoisessa Keski-Suomessa ja löytää uutta potkua matkailun kehittämiseen kuntien ja koko Sydänsuomen alueen matkailuyritysten yhteistyöllä.

Hanketta valmistellaan kevättalvella 2023, ja se käynnistyy syksyllä 2023 sikäli kun rahoittajat ovat suopeita ja myöntävät hankkeelle rahoituksen.

Kartoitamme tässä lyhyessä kyselyssä, mitkä alustavasti suunnitelluista osa-alueista kiinnostavat eniten Sydänsuomen matkailuyrittäjiä. Voit myös jättää omia ehdotuksiasi matkailun kehittämiseen tai kertoa, millaista laajempaa matkailun kehittämistyötä haluaisit nähdä pohjoisessa Keski-Suomessa.

Vastaathan kyselyyn 24.3.2023 mennessä. Kyselyn vastauksia käytetään matkailuhankkeen ja mahdollisten muiden kehittämistoimien suunnittelun tukena.

Pääset vastaamaan kyselyyn täältä