Laitetaanko yrityksesi myyntikuntoon?

Laitetaanko yrityksesi myyntikuntoon?

OmistajaKS-hankkeelle suunnitellaan jatkoa ja siihen liittyen Karstulan alueen yrityksille lähetetään kysely halukkuudesta osallistua myyntikuntovalmennukseen.

Haemme tulevaan omistajanvaihdoshankkeeseen mukaan yrityksiä, jotka ovat suunnittelemassa omistajanvaihdosta seuraavan viiden vuoden sisällä ja tähtäävät parempaan myyntikuntoon.

Samalla tiedustelemme yritysten halukkuutta osallistua tulevan hankkeen tarjoamiin maksuttomiin koulutuksiin, tapahtumiin ja työpajoihin.

Paremman myyntikunnon rakentamista varten halukkaille yrityksille tarjotaan Yritysten myyntikuntovalmennnus. Se on kokonaisuus, jossa yrittäjän omalla panoksella on merkittävä vaikutus. Toteutus koostuu useasta eri moduulista, jolloin yrittäjä keskittyy vain yhden osa-alueen käytännön kehittämiseen kerrallaan yhdessä yritysvalmentajan kanssa. Myyntikuntovalmennus kestää 1-1,5 vuotta.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan valmennukseen ja hankkeen toimenpiteisiin, lue lisää ja vastaa kyselyymme. Valmennukseen tulee hakea mukaan oheisella lomakkeella 23.3.2023 mennessä. Valmennukseen mahtuu vain 20 yrittäjää.

Lue lisää ja vastaa kyselyyn täältä.

Lisätietoja asiasta voit tiedustella OmistajaKS-hankkeen omistajanvaihdosasiantuntijalta, Tarja Vartiaiselta, 0443515499.