Aamukahvit Multihubilla 17.1.

Aamukahvit Multihubilla 17.1.

Aamukahvitilaisuuksia järjestetään kolmena päivänä Multihubilla, Aloha-Tietotalon tiloissa (Virastotie 4, Karstula). Ensimmäinen tilaisuus pidetään 17.1. klo 9-10.

Aamukahveilla näet, millaisia laajennettua todellisuutta hyödyntäviä kokeiluita on Kexri-hankkeessa toteutettu rohkeiden paikallisten edelläkävijäyrittäjien kanssa, ja kuinka voisit hyödyntää laajennetun todellisuuden monia mahdollisuuksia omassa yritystoiminnassasi.

Kexrin asiantuntija Janne Taavitsainen on tavattavissa klo 11 saakka.

Loput KEXRI:n aamukahvitilaisuudet järjestetään tiistaina 14.2.2023 ja tiistaina 14.3.2023 klo 9–10. Laita päivämäärät jo valmiiksi ylös kalenteriin. Karstulan Multihubin lisäksi tilaisuuksia pidetään samaan aikaan myös :

📍 ÄäneHubilla Äänekoskella (Piilolantie 17)
📍 Digikeskuksessa Viitasaarella (Keskitie 4)

KEXRI on pohjoisen Keski-Suomen yrityksille tarjolla oleva työkalu ja resurssi XR-teknologioiden mahdollisuuksien kartoittamiseen omassa toiminnassa. KEXRI:ssä on mukana keskisuomalaisia XR-osaamisen edelläkävijöitä, tutkimuksen, koulutuksen sekä liiketoiminnan kehittämisen osaajia.

Toteuttajina Kehittämisyhtiö Witas Oy, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK, Jyväskylän yliopisto, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKE sekä Äänekosken Kehitys Oy. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen liitto Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) sekä toteuttajaorganisaatiot.