Miten JAMKin agrologiopiskelijat voivat auttaa yrityksiä?

Miten JAMKin agrologiopiskelijat voivat auttaa yrityksiä?

Opinnäytetyöt, harjoittelut ja opiskelijaprojektit ovat yritykselle mainio tapa tutustua
tulevaisuuden osaajiin ja tulla tutuksi työnantajana. Työpäivä on rekrytapahtuma, jossa työnantajat ja JAMKin opiskelijat pääsevät kohtaamaan toisiaan.

JAMKin Biotalousinstituutti järjestää 25.1.2023 yrityksille ja opiskelijoille suunnatun Työpäivän Saarijärvellä BioPaavossa. Tapahtumaan voi osallistua paikan päällä tai etänä Zoomin välityksellä. Tilaisuus on yrityksille maksuton ja yrityksillä on mahdollisuus varata tilaisuudesta itselleen ständipaikka ja tulla esittelemään omaa toimintaansa opiskelijoille.

”Tilaisuuteen osallistuvat opiskelijat ovat mm. agrologiopiskelijoita. Opiskelijat ovat kiinnostuneita etenkin bio- ja kiertotalouden alan opinnäytetyö-, harjoittelu- ja työmahdollisuuksista mutta muutkin aiheet ja alat ovat mahdollisia”, kertoo Biotalousinstituutin projektiasiantuntija Hanna Lampinen-Vilkkilä.

Tapahtumassa kukin yritys voi käyttää lyhyen puheenvuoron kertomalla toiminnastaan sekä tarjolla olevista opinnäytettyä- ja harjoittelupaikoista sekä työllistämismahdollisuuksista (n. 5 min puheenvuoro). Opiskelijat tutustuvat tilaisuudessa myös vapaamuotoisesti yritysten ständipaikkoihin.

”Ensisijaisesti toivomme yritysten taholta osallistumista paikan päällä, mutta myös verkko-osallistuminen on tarvittaessa mahdollista. Paikalla on lisäksi JAMKin pettajia kertomassa opinnäytetöiden ja harjoittelujen teettämisestä”, lisää Lampinen-Vilkkilä.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta kohdata mahdollisen tulevan työntekijäsi ja haluat tulla kertomaan oman yrityksesi tarjoamista mahdollisuuksista opiskelijoille, löydät lisätietoa ja ilmoittautumislinkin ohessa.

Lue lisää/ilmoittaudu mukaan!