Yrittäjä, tahdotko tavoittaa enemmän asiakkaita?

Yrittäjä, tahdotko tavoittaa enemmän asiakkaita?

Lokakuussa alkaa kaikille karstusille yrittäjille avoin ja maksuton koulutus, jossa päästään käytännönläheisesti tutustumaan ja harjoittelemaan sosiaalisen median käyttöä paikallisen yrittäjän Essi Laakson, Essimartta, johdolla.

Tule mukaa kehittämään osaamistasi ja parantamaan yrityksesi näkyvyyttä sosiaalisen median syövereissä. Karstulan MultiHUBissa (Hupintie 47) järjestetään somekoulutuskokonaisuus tiistaisin klo 17.30-19.30. Koulutus on avoin kaikille Karstulan alueen yrityksille. Kouluttajana toimii Essimartta. Koulutus on maksuton, mutta kerryttää de minimis -tukea 4800 €.

Koulutuskokonaisuus:

25.10. Mikä ihmeen some? Somekanavien ABC.

1.11. Yritysbrändi ja kohderyhmä. Brändi ja kohderyhmä somessa.

8.11. Apua someviestintään. Sisältösuunnitelma ja Canvan käyttö.

15.11. Facebook Business Manager. Tutustuminen työkaluun.

22.11. Yrityksen visuaalisuus. Kurkkaus valokuvauksen maailmaan.

29.11. Somepäivitykset 2.0. Kuinka erottua massasta.

Ilmoittautumiset 10.10. menessä hanna.asplund@karstulanseutu.fi, 040 526 2765