Joulupassikampanja hakee uusia ideoita

Joulupassikampanja hakee uusia ideoita

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy kutsuu kaikki karstuset palvelualan yrittäjät mukaan ideoimaan tulevan joulun passikampanjaa to 8.9. klo 17.00 alkaen MultiHUBin tiloihin Karstula Areenan yläkertaan.

Kaupoille Karstulaan -kampanjaa on järjestetty yhteistyössä yritysten kanssa vuodesta 2002 lähtien. Kampanja on kaikille tuttu ja odotettu tapahtuma joulun alla. Niin yritykset kuin kuluttajatkin ovat olleet aktiivisesti mukana kampanjassa läpi vuosien.

Kokoonnutaan porukalla kupposen äärelle ja mietitään, miten kampanjaa voitaisiin kehittää ja viedä eteenpäin. Mitä ideoita tai ajatuksia yrityksillä on herännyt kampanjan toteutuksesta ja voitaisiinko jotain tehdä ja toteuttaa eri tavalla. Mikä toimii, mikä ei. Passikampanjan ideasta voit lukea tarkemmin täältä.

Mikäli et pääse yhteiseen iltaan, mutta kampanjaan osallistuminen kiinnostaa jo tässä vaiheessa, voit laittaa meille sähköpostia ja ilmoittautua mukaan. Samoin, mikäli sinulla on ideoita kampanjan kehittämiselle, voit myös lähettää ideasi meille sähköpostilla.

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:

Jenni Leppilahti
yrityskehittäjä/viestintä
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
jenni.leppilahti@karstulanseutu.fi
050 381 5917