Työkaluja kansainvälisen rekrytointiprosessin onnistumiseen

Työkaluja kansainvälisen rekrytointiprosessin onnistumiseen

Valmennus tarjoaa tiiviin katsauksen kansainväliseen rekrytointiin ja antaa vinkkejä työvoiman rekrytointiin maailmalta. Valmennuksen kohderyhmänä on erityisesti keskisuomalaiset työnantajat, jotka suunnittelevat tai ovat toteuttamassa kansainvälistä rekrytointia.

HOKSAUTUS-hanke järjestää kaksi maksutonta valmennusta aiheesta Työkaluja kansainvälisen rekrytointiprosessin onnistumiseen. Valmennukset järjestetään syyskuussa ja lokakuussa.

Valmennus tarjoaa tiiviin katsauksen kansainväliseen rekrytointiin ja antaa vinkkejä työvoiman rekrytointiin maailmalta. Siinä lähdetään tilanteesta, että kansainvälinen osaaja on valittu tehtävään ja nyt on mietittävä, mitä kaikkea yrityksen tulisi seuraavaksi huomioida ja tehdä. Näin ollen valmennuksessa käydään läpi asioita, mitä tulee hoitaa ennen kuin kansainvälinen osaaja tulee Suomeen sekä sen jälkeen, kun kansainvälinen osaaja on jo saapunut Suomeen. Sisältöön kuuluu mm. ulkomaalaisen työntekijän palkkaaminen, lupa-asiat, rekisteröinnit ja asettautuminen Suomeen. Valmennuksen toteuttaa Target Vision Oy.

Kokonaisuudessaan valmennus sisältää kaksi eri valmennuskertaa ja ne järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä. Ensimmäinen valmennus järjestetään keskiviikkona 28.9.2022 klo 13-15. Toinen valmennus järjestetään torstaina 13.10.2022 klo 13-15. Molempiin kertoihin kannattaa tulla mukaan!

Kahteen valmennuskertaan on oma ilmoittautumisensa. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää jo etukäteen kysymyksiä valmentajalta (Sari Suomalainen, Target Vision Oy) mieltä askarruttaviin asioihin. Valmentaja ottaa nämä kysymykset huomioon sisältöä valmistaessa.

Pyydämme valmennuksesta kiinnostuneita ilmoittautumaan ensimmäiseen valmennukseen ma 26.9. mennessä.