Yrittäjä -tule edistämään hyvinvointiasi ja yrityksesi kehittymistä

Yrittäjä -tule edistämään hyvinvointiasi ja yrityksesi kehittymistä

Karstulan alueen yrityksille on tarjolla neliosainen kokonaisuus, jossa perehdytään yrittäjän hyvinvoinnin edistämiseen ja sitä kautta myös yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Hyvinvoiva yrittäjä – hyvinvoiva yritys kokonaisuuden tarjoaa Toleranssi-hanke ja osallistuminen on näin ollen yrityksille maksutonta.

Tule mukaan edistämään hyvinvointiasi ja kehittämään yritystäsi asiantuntijan johdolla yhdessä muiden yrittäjien kanssa neliosaisessa kokonaisuudessa, jonka aikana saat Firstbeatlaitteen, ohjeistuksen mittauksen tekemiseen sekä LeWellin verkkokuntosalin käyttöösi ryhmän ajaksi.

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut 7.9. mennessä hanna.asplund@karstulanseutu.fi tai 040 526 2765.

Osallistuminen on maksutonta, mutta kerryttää de minimis -tukea 3600 €.

Esite tapaamisista ja tapaamisten asiasisällöistä. Tervetuloa mukaan!

Toleranssi hanke toteutetaan REACT-EU hankkeena, jotka rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.