Yrittäjien aivohuoltamo verkossa

Yrittäjien aivohuoltamo verkossa

Työstä aivovoimaa -hankkeen maksuttomat Yrittäjien Aivohuoltamot verkossa jatkuvat jälleen elokuusta alkaen, kerran kuukaudessa. Aivohuoltamoissa tarjoillaan aivojen hyvinvointiin ja työssä jaksamisen tukemiseen liittyviä luentoja, jotka kestävät kerrallaan noin 30 minuuttia. Syyskaudella on luvassa mielenkiintoisia aivoterveyteen kytkeytyviä teemoja mm. ravitsemuksesta, työikäisen muistista ja hyvistä kohtaamisista. 

Aivohuoltamo elokuussa 23.8. klo 12–12.30 aiheella Ravitsemus, mieli ja muisti. Miten ravitsemus ja liikunta ovat yhteydessä aivoterveyteen ja mielialaan? Miten voi itse ehkäistä omaa muistin heikentymisen riskiä?

Aiheesta puhumassa tutkija, erityisasiantuntija Satu Jyväkorpi Helsingin yliopistosta, valtion ravitsemusneuvottelukunnasta.

Tilaisuuksiin voit ilmoittautua joko sähköpostilla: aivovoimaa@ksmuisti.fi tai ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy edellä olevasta ohjelmalinkistä.

TYÖSTÄ AIVOVOIMAA -HANKE 1.2.2021-31.8.2023

Hankkeen kohderyhmänä ovat kaikki keskisuomalaiset pienyrittäjät työyhteisöineen.

Hankkeen tavoitteena on edistää keskisuomalaisten pienyrittäjien kognitiivista ergonomiaa ja aivoterveyttä, jotta työn tekeminen sujuvoituu ja hyvinvointi lisääntyy. Hankkeessa lisätään yrittäjien  tietoisuutta muun muassa omien työskentelytapojen vaikutuksista kognitiiviseen jaksamiseen sekä elintapoihin liittyvien valintojen merkityksestä aivoterveyteen. Hankkeen työntekijät järjestävät Keski-Suomen alueella pienyrittäjille suunnattua, maksutonta toimintaa lähitapahtumina ja verkossa. 

Hanketta hallinnoi Keski-Suomen Muistiyhdistys ry ja rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto, Kestävää kasvua ja työtä 2014 – 2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelma.