Maksuton some-koulutus yrittäjille

Maksuton some-koulutus yrittäjille

Tervetuloa osallistumaan kaksipäiväiseen, maksuttomaan webinaariin, jossa käydään läpi sosiaalisen median hyödyntämistä yrityksen markkinoinnissa. Kouluttajana toimii markkinoinnin, HubSpotin ja sisällöntuotannon asiantuntija Julia Ryhänen, Balentor Oy:stä.

Webinaarit järjestetään 7.6. ja 8.6. klo 17.00-18.30 ja voit osallistua niihin etänä omalta koneeltasi tai Karstulassa MultiHUBissa (Humpintie 47) tai Pihtiputaalla HUBteekissa (Keskustie 14). Ilmoittautumiset webinaareihin 3.6. mennessä oheisesta linkistä https://response.questback.com/sekeskehittmisyhtikarstulanseu/184eyzdnmt

Webinaarit järjestää Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen –hanke.

Lisätietoja:

Jenni Leppilahti
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen –hanke

+358 50 381 5917
jenni.leppilahti@karstulanseutu.fi
www.karstulanseutu.fi , www.sydansuomessa.fi

HUOM! Ota myös seurantaan yritystapahtumat Sydänsuomessa!