Yritystapahtumat Sydänsuomessa

Yritystapahtumat Sydänsuomessa

Löydät jatkossa alueemme yrityksille suunnattuja tapahtumia myös Sydänsuomessa-alustalta, osoitteesta www.sydansuomessa.fi

Sydänsuomessa-alusta on Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren toimijoiden yhteisessä viestintäkäytössä oleva alusta. Alustalle voivat alueen eri toimijat ja sidosryhmät luoda uutisartikkeleita omasta toiminnastaan sekä lisätä ajankohtaisia tapahtumia. Myös yritykset voivat luoda alustalle omaa toimintaansa kuvaavan artikkelin, julkaista siellä työpaikkailmoituksia tmv.

Sydänsuomessa-alustan tarkoituksena on kertoa alueemme yrityksistä, palveluista, harrastuksista, asunnoista ja vapaista työpaikoista, alueelle sijoittumista suunnitteleville henkilöille tai yrityksille. Ota siis alusta myös omaan käyttöösi!

Alusta hakee automaattisesti uutisia mm. Keski-Suomen liiton ja Keski-Suomen ELY-keskuksen sivuilta sekä TE-toimisto sivuilta. Lisäksi se hakee Keskisuomalaisen Menot-palstan tapahtumat, mol.fi-sivuston avoimet työpaikat sekä Etuovi.comin myynnissä olevat asunnot. Jos siis hyödynnät jo valmiiksi näitä kanavia, ilmoituksesi löytyy jatkossa myös Sydänsuomessa-alustalta.

Alueen yrityksille suunnatut tapahtumat löydät ”Sijoita bisnekseen” otsikon alta. Tällä hetkellä ajankohtaisena tapahtumana siellä on mm. OmistajaKS-hankkeen Omistajanvaihdos-webinaarisarja, joka on suunnattu kaikille omistajanvaihdosta pohtiville yrittäjille. Lue tapahtumasta lisää.

Ota alusta rohkeasti käyttöösi. Näin olemme yhdessä viestimässä yhteisestä alueestamme potentiaalisille henkilöille ja yrityksille. Viestitään yhdessä!

Alusta on toteutettu Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen -hankkeessa, jota hallinnoi Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy ja jota rahoittaa Keski-Suomen liitto, Euroopan aluekehitysrahastosta. Hankkeen toimenpiteissä ja rahoittajina ovat mukana Kannonkosken, Karstulan Kinnulan, Kivijärven ja Pihtiputaan kunnat sekä Viitasaaren kaupunki.