Kahvikiihdytys -yrityksen vastuullisuus bisnesvalttina

Kahvikiihdytys -yrityksen vastuullisuus bisnesvalttina

Kahvikiihdytys on neljä kertaa vuodessa järjestettävä aamunavaus, jossa käsitellään ajankohtaisia ja kiinnostavia teemoja tarjoten mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Tapahtumat sopivat kaikille, erityisesti yrittäjyydestä ja liiketoiminnasta kiinnostuneille henkilöille, tiimeille ja miksei organisaatioillekin.

Tervetuloa Kahvikiihdytykseen – yrityksen vastuullisuus bisnesvalttina Yritystehtaalle/livestriimiin 20.5. klo 8:15-10:30 (kahvit tarjolla klo 8:15 alkaen, ohjelma alkaa klo 8:30). Aiheesta ovat puhumassa ja keskustelemassa kolme asiantuntijavierasta: Sitran Kestävä arki -projektin johtaja Markus Terho, yliopiston sijoitusyhtiö Unifund Oy:n toimitusjohtaja ja Jyväskylän yliopiston Senior Advisor (finanssisijoitukset) Vesa Kupari ja kasvuyhtiö Woolmanin tuore Head of Responsibility Hanna Liimatainen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://bit.ly/3FpzIke

Toukokuun Kahvikiihdytyksen järjestävät yhteistyössä YmpyräKS – Keski-Suomen yritysten ympäristövastuullisuusverkosto, Jyväskylän Nuorkauppakamari – JCI Jyväskylä, Yritystehdas, Keski-Suomen kauppakamari ja Keski-Suomen Yrittäjät.