Apua yrityksen omistajanvaihdoksiin

Apua yrityksen omistajanvaihdoksiin

Alkuperäinen artikkeli: www.yrittajat.fi

Mikäli yrityksesi omistajan- tai sukupolvenvaihdos tai yrityksen myyminen, ostaminen tai lopettaminen on Sinulle ajankohtaista, tule mukaan OmistajaKS-hankkeeseen. Olitpa jo toteuttamisvaiheessa tai vasta ajatuksen tasolla omistajanvaihdoksessa, pääset osallistumaan tapahtumiin ja koulutuksiin. Lisäksi saat konkreettisia työkaluja sekä asiantuntijoiden ammattitaitoisen tuen käyttöösi.

OmistajaKS -hanke tarjoaa tukea maksuttomasti kaikille keskisuomalaisille pk-yrittäjille!

OmistajaKS-hanke tarjoaa tukea näissä asioissa:
– kartoitamme yhdessä nykytilanteesi ja tavoitteesi sekä autamme toteutuksen suunnittelussa
– autamme myyjiä ja ostajia löytämään toisensa
– annamme työkalut yrityskaupan valmisteluun ja kaupan tekoon
– saat apua sukupolvenvaihdoksen toteuttamiseen
– tarjoamme keskusteluapua ja vertaistukea yrittäjille
– kokoamme oikeat asiantuntijat avuksi
– pääset tutustumaan toteutuneisiin omistajavaihdoksiin
– koulutamme yrityksen myyjiä, ostajia sekä omistajanvaihdosasiantuntijoita

Hankkeen hallinnoijana toimii Keski-Suomen Yrittäjät ja osatoteuttajana Kehittämisyhtiö Witas Oy. Hankkeen toteutusaika on 1.2.2022 – 31.8.2023. Yhteistyökumppaneina toimivat Kehittämisyhtiö Keulink Oy, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, Jyväskylän, Jämsän ja Äänekosken kaupungit sekä Kannonkosken, Karstulan, Kyyjärven ja Laukaan kunnat.

Rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR), toteuttajaorganisaatiot sekä mukana olevat kunnat.

OmistajaKS-hankkeen aloitusseminaari pidetään ma 30.5. klo 9-17 Hotelli Albassa, Jyväskylässä. Tarjolla on rautainen asiantuntijakattaus ja kuulemme viisi keskisuomalaista yrittäjätarinaa yrityskauppojen avaamista mahdollisuuksista omistajanvaihdostilanteissa. Tilaisuuden avauspuheenvuoron pitää europarlaamentaarikko Henna Virkkunen. Tilaisuudessa kuullaan lisäksi OmistajaKS-hankkeen esittely. Lounas ja kahvit. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautumiset aloitusseminaariin 22.5.2022 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot