Yrittäjä, suunnitteletko omistajanvaihdosta?

Yrittäjä, suunnitteletko omistajanvaihdosta?

OmistajaKS-hanke haluaa kuulla alueen yrityksiltä yrityksen myyntiä tai ostamista suunnittelevien koulutustarpeita. Kyselytulosten perusteella suunnitellaan ja toteutetaan omistajanvaihdoskoulutuksia.

1.2.2022 on alkanut OmistajaKS- omistajanvaihdoksista elinvoimaa -hanke. Hanke kestää 31.8.2023 saakka ja sen aikana mm. koulutetaan yritysten myyjiä, yritysten ostajia sekä omistajanvaihdosasiantuntijoita. 

Yrittäjä – nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa rakentamaan oikeat työkalut ja koulutuspaketit omistajanvaihdospalveluihin alueellanne! Osallistu kyselyymme (vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia). Kyselytulosten perusteella suunnitellaan ja toteutetaan omistajavaihdoskoulutuksia. Tiedon avulla rakennetaan käytännön työkalut ja verkosto, jossa kohtaavat myyjät, ostajat ja asiantuntijat. 

Vastaamalla vaikutat konkreettisesti siihen, millaista apua voit omistajanvaihdoksessa saada. Vastaa heti – vastausaikaa 25.3.2022 saakka.

Vastaa kyselyyn tästä.

Hankkeen toimintaa rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR) sekä kunnat.

Lisätietoa hankkeesta
Oili Eronen, projektipäällikkö
Keski-Suomen Yrittäjät
oili.eronen(at)yrittajat.fi
040 674 4858

Tarja Vartiainen, omistajanvaihdosasiantuntija
Kehittämisyhtiö Witas Oy
tarja.vartiainen(at)witas.fi
044 351 5499