Vauhtia kasvuun ja vientiin – vastaa kyselyyn nyt! ​​​​​​​

Vauhtia kasvuun ja vientiin – vastaa kyselyyn nyt! ​​​​​​​

Kaipaako yrityksenne virtaa kasvuun tai vientiin? Tavoitteletteko laajempia verkostoja ja uusia yhteistyökumppaneita? Muun muassa näitä asioita haluamme edistää, jotta yrityksenne menestyy. Keskisuomalaisten yritysten tarve saada tukea kasvuun ja kansainvälistymiseen on kuultu!

Tervetuloa siis vaikuttamaan vastaamalla ajankohtaiseen kyselyyn, jonka tuottaa Keski-Suomen kauppakamarin Kansainväliset verkostot toimiviksi -hanke.

Vastauksenne on erittäin tärkeä, koska olemme luomassa jotain, mitä koko Suomessa ei vielä ole!

Kyselyssä kartoitetaan yrityksenne nykytilaa; vientiä, tuontia ja kansainvälistymistä sekä kasvuhalukkuutta, tuotekehitystyötä ja innovaatiotoimintaa. Näiden tietojen pohjalta rakennetaan helppokäyttöinen, yleishyödyllinen ja maksuton tietokanta. Sen avulla voitte esimerkiksi löytää lisää keinoja, vertaistukea ja mahdollisia yhteistyökumppaneita kasvuun ja kansainvälistymiseen. Vastauksenne ovat tärkeitä keskisuomalaisten yritysten kehittämisen tukemiseksi.

Kysely

  • on pyritty luomaan käyttäjäystävälliseksi huomioiden antamanne vastaukset.
  • tuottaa tietoa tutkimus- ja kehittämistyöhön
  • tuottaa tiedot julkaistavaa tietokantaa varten


Kyselyyn pääsette vastaamaan alla olevasta linkistä. Varaattehan kupin kuumaa ja rauhallisen hetken (n. 10-15 min) kyselyyn vastaamiseen. Kysely etenee antamienne vastausten perusteella niin, ettei yritystänne koskemattomia kysymyksiä tule vastattavaksi. Kyselyyn voi vastata mobiililaitteella tai tietokoneella.

Vastaattehan kyselyyn mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.3.2022. ​​​​​​​Tarvittaessa voitte välittää kyselyn toiselle henkilölle organisaatiossanne.

Kyselyssä saatuja tietoja käsitellään Kauppakamarin tietosuojaselosteen (GDPR) mukaisesti. Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä tietoja julkaista ilman suostumusta. Suurin osa tiedoista tulee vain tutkimuskäyttöön ja tietokannassa julkaistavat tiedot tulevat ilmi kyselyssä. Teidän vastauksillanne on merkitystä, jotta saadaan mahdollisimman kattava kuva Keski-Suomen yritysten tilanteesta.

Vastaa kyselyyn tästä

Tulokset julkaistaan tämän vuoden aikana. Tietokannan valmistuttua kaikille vastanneille lähetetään linkki tietokantaan.

Kiitos panostuksestanne yhteisen tietokannan sekä tutkimus- ja kehittämistietojen tuottamiseen!

Kevättalven aurinkoisin terveisin,

Keski-Suomen kauppakamarin KV-verkostot toimiviksi -hanke

Saatte lisätietoa järjestettävästä kyselystä:

Pia Naukkarinen
projektipäällikkö
Kv-verkostot toimiviksi -hanke
Keski-Suomen kauppakamari
puh. 050 555 9915, pia.naukkarinen@kskauppakamari

Kv-verkostot toimiviksi -hanketta rahoittaa Keski-Suomen liitto. Rahoitus on TEM:n AKKE-rahoitus (Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen määräraha). Tiedonkeräys suoritetaan yhteistyössä Keski-Suomen kuntien ja kehittämisyhtiöiden kanssa.