Yritysten ilmastotekoja Keski-Suomessa – kysely auki

Yritysten ilmastotekoja Keski-Suomessa – kysely auki

Keski-Suomen yritysten ympäristövastuullisuusverkosto, Viitasaaren kaupungin ilmastohanke, Witas ja POLKU 2.0 -hanke tekevät kartoitusta keskisuomalaisten yritysten ilmastotyön nykytilanteesta ja toiveista, miten yrityksiä voisi siinä parhaiten auttaa. Vastauksia toivotaan eri kokoisista ja eri toimialojen yrityksistä, riippumatta siitä onko yrityksessä vielä tehty ilmastotyötä vai ei.  

Kyselyyn pääsee vastaamaan seuraavan linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/50E07C36758EB3F4 Kysely on auki 24.1.2022 klo 16 asti. Kysely koostuu yhdeksästä monivalintakysymyksestä ja vastaamiseen menee aikaa maksimissaan 15 minuuttia. Ilmastotyöllä tarkoitetaan päästöjen vähentämiseen ja ilmastonmuutoksen vaikutusten minimointiin tähtääviä toimenpiteitä, kuten uusiutuvan energian hyödyntämistä tai hankintojen päästöjen huomioimista. Kysely on anonyymi, vastaajien henkilötietoja ei kerätä. Jos haluat saada lisätietoa hankkeista ja niiden tarjoamasta tuesta, voit jättää yhteystietosi kyselyn lopuksi avautuvalla erillisellä lomakkeella. Mikäli jätät yhteystietosi, niitä ei voida yhdistää antamiisi vastauksiin.  

Kyselyn tuloksia käyttävät YmpyräKS-verkoston, Viitasaaren kaupungin, Witaksen ja POLKU 2.0 -hankkeen (JY:n, JAMK:n, Gradian ja POKEn) edustajat. Tuloksia käytetään palveluiden parantamiseen. Tulokset säilytetään JAMK:n hankearkistossa. Tulosten yhteenveto, josta ei voi tunnistaa yksittäisiä vastaajia, voidaan julkaista ja/tai luovuttaa muiden osapuolten käyttöön. 

Mikäli sinulla on kysyttävää kyselyyn liittyen tai haluat lisää tietoa hankkeista, ota yhteyttä:  

YmpyräKS-verkosto: Enni Huotari, enni.huotari@keskisuomi.fi, +358406759945 

POLKU 2.0: Riikka Kumpulainen, riikka.kumpulainen@jamk.fi, +358505759454 

Viitasaaren kaupungin ilmastohanke (Pikkaisen parempia ilmastotekoja yhdessä): Pauliina Ritvanen, pauliina.ritvanen@viitasaari.fi, +358401318973