Sydänsuomessa-sivusto on valmis sisällöntuotantoon

Sydänsuomessa-sivusto on valmis sisällöntuotantoon

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n hallinnoimassa hankkeessa rakennettu Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren yhteinen verkkoalusta on julkaistu osoitteessa sydansuomessa.fi

Verkkoalustalle kootaan tietoa alueen yrityksistä, yhdistyksistä, kunnista ja eri toimijoista, jotka tuottavat palveluita alueella. Sivuston on tarkoitus toimia yhteismarkkinoinnillisesti alueen tunnettuuden ja vetovoimaisuuden lisäämiseksi.

Verkkoalustalle on kenen tahansa mahdollista kirjoittaa artikkeli omasta yrityksestään, palvelustaan tai toiminnastaan. Artikkeleiden kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Tarkemmin pääset tutustumaan yhteiseen Sydänsuomessa-brändiin sekä verkkoalustan toimintoihin alustan julkaisuwebinaarista tehdyn tallenteen avulla. Tallenne ohessa.

Artikkelien kirjoittamisen ohjeet löydät oheisesta tiedostosta.


Kehoitamme kaikkia alueemme toimijoita ottamaan alustan aktiiviseen käyttöön. Alustan markkinointia jatketaan vuoden 2022 alussa. Onhan sinun yrityksesi jo mukana alustalla?

Lisätietoja:

Jenni Leppilahti
Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen -hanke
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
050 381 5917
jenni.leppilahti@karstulanseutu.fi

Janne Taavitsainen
Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen -hanke
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
044 459 6585
janne.taavitsainen@karstulanseutu.fi