Yrittäjä – tervetuloa maksuttomiin koulutuksiin etätyöstä!

Yrittäjä – tervetuloa maksuttomiin koulutuksiin etätyöstä!

Mitä töitä voi tehdä paikasta riippumatta? Miten ja miksi? Mitä laki sanoo etätyöstä? Miten onnistuu rekrytointi ja perehdytys etänä? Käytännönläheiset koulutukset etä- ja hybridityöstä on suunnattu mikro- ja pk-yrityksille toimialasta riippumatta. Osallistua voit etänä tai paikan päällä ELY-keskuksen tiloissa.

Koulutukset järjestää Keski-Suomen ELY-keskus ja Monipaikka-hanke (ESR). Yrityksille on tarjolla myös maksutonta yrityskohtaista konsultointia etätyön järjestämiseen ja monipaikkaisen työskentelyn kehittämiseen. Kysy lisää!

Pääset osallistumaan koulutustilaisuuksiin valintasi mukaan joko etäyhteydellä tai paikan päällä Keski-Suomen ELY-keskuksen tiloissa.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

1. Miksi kannattaa tehdä etänä – Ilot ja surut! – To 13.1. klo 14-17

Etä- ja monipaikkatyön hyödyt, mahdollisuudet, edellytykset ja riskit. Monipaikkaisuus yrityksen kilpailutekijänä. Muistilista monipaikkatyön suunnitteluun.

2. Mitä töitä voi tehdä etänä? Miten se toimii käytännössä? – To 27.1. klo 14-17

Etätyön sopivuus eri tehtäviin. Yhteistyö ja johtaminen monipaikkatyössä. Sujuva työskentely digitaalisissa työympäristöissä. Esihenkilön muistilista johtamiseen.

3. Etätyö – lainsäädännön raamit ja käytännön toteuttaminen – To 10.2. klo 14-17

Käytännönläheinen perehdytys etätyöhön lainsäädännön näkökulmasta. Etätyöstä sopiminen. Työskentely ulkomailta. Sosiaaliturva ja verotus etätyössä.

4. Rekrytoi ja perehdytä etänä! – To 24.2. klo 14-17

Rekrytoinnin mahdollisuudet monipaikkatyössä. Uuden työntekijän onnistunut rekryprosessi ja perehdyttäminen etänä. Tervetullut olo etäisyydestä huolimatta.

Kouluttajina Timanttia Consulting ja Asianajotoimisto Castren & Snellman.

Lisätietoja:

Jari Luostarinen, projektipäällikkö | 0295 024 206jari.luostarinen@ely-keskus.fi

Taneli Minkkinen, projektisuunnittelija | 0295 024 727 | taneli.minkkinen@ely-keskus.fi