Viestitään yhdessä Sydänsuomessa -webinaari 2.12. klo 9.00-10.30

Viestitään yhdessä Sydänsuomessa -webinaari 2.12. klo 9.00-10.30

Tervetuloa Viestitään yhdessä Sydänsuomessa -webinaariin! Webinaarissa esitellään Sydänsuomessa-brändiä, joka on luotu yhteistyössä kolmen eri hankkeen kanssa. Tarkoituksena on ollut luoda koko Sydänsuomen alueen toimijat kokoava brändi, joka kuvastaa alueen vahvuuksia ja mielenmaisemaa ja jonka avulla lisätään alueen tunnettuutta eri sidosryhmien kanssa. Sydänsuomessa-alueen muodostavat Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven ja Pihtiputaan kunnat sekä Viitasaaren kaupunki.

Webinaari on tarkoitettu erityisesti kaikille Sydänsuomessa-alueen toimijoille (kunnat, yritykset, yhdistykset) sekä sidosryhmille, jotka tuottavat palveluita alueella. Webinaariin ovat tervetulleita myös kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Webinaarissa tutustutaan Sydänsuomessa-brändiin ja miten sitä jokainen voi omalta osaltaan hyödyntää. Ensimmäisessä osiossa kuullaan myös Vietä kesä Sydänsuomessa -kampanjasta, joka toi kesällä 2021 jopa 40 nuorta aikuista alueelle. Kampanja nosti esiin Sydänsuomessa-brändiä ja lisäsi alueen tunnettuutta erityisesti nuorten keskuudessa. Toisessa osiossa kuullaan Sydänsuomessa-verkkoalustasta, jonka tarkoituksena on helpottaa Sydänsuomeen sijoittumista ja tarjota alueen toimijoille kanavan yhteiseen viestintään ja markkinointiin. Webinaarissa käymme yhdessä tarkemmin läpi, mitä kaikkea uusi alusta mahdollistaa.

Tervetuloa webinaariin torstaina 2.12. klo 9:00-10:30. Webinaarista tehdään tallenne, jolloin voit palata siihen myöhemminkin.

Ilmoittaudu tästä ma 29.11. mennessä.

Lisätietoja:

Jenni Leppilahti
projektipäällikkö
Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen -hanke
jenni.leppilahti@karstulanseutu.fi
0503815917