Maaseudun muoveista uutta liiketoimintaa

Maaseudun muoveista uutta liiketoimintaa

(https://www.jamk.fi/fi/Tapahtumat/maaseudun-muoveista-uutta-liiketoimintaa/)
Tervetuloa kuulemaan uusinta tietoa muovista ja alan liiketoimintamahdollisuuksista tiistaina 23.11.2021. BioPaavo järjestää yhteistyössä Turun yliopiston, Satafoodin, MTK:n ja Keski-Suomen liiton kanssa seminaarin/webinaarin, jonka keynote-puhujana on Kaipola Recycling Oy:n kehitysjohtaja Lassi Hietanen. Osallistu joko paikan päällä BioPaavossa tai etänä – tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa!

Muovien kierrätys on voimakkaassa murroksessa mm. jätelain uudistuksen, kiristyvien kierrätystavoitteiden ja energian hinnannousun myötä.

Keski-Suomessa tapahtuu paljon juuri nyt, ja bisnestä syntyy muovien ympärille: esimerkiksi Jämsän Kaipolaan sijoittuva Kaipola Recycling tähtää Suomen suurimmaksi muovin käsittelijäksi.

Tilaisuudessa pureudutaan alan keskeisimpiin muovien kierrätyksen kannattavuutta nakertaviin haasteisiin ja haetaan vahvojen asiantuntijoiden johdolla ratkaisuja niihin. Tule keskustelemaan alan kuumimpien yritysten ja asiantuntijoiden kanssa, ja synnyttämään uutta bisnestä maaseudun muoveista!

Kenelle: maatilat, teollisuusyritykset, puutarhayrittäjät, logistiikka-alan yritykset, jätelaitokset, maatila- ja puutarhamuoveja valmistavat yritykset, biopohjaisten muovien kehittäjät ja valmistajat, muovin ja kierrätysmuovin jatkojalostajat, opiskelijat ja kaikki aiheesta kiinnostuneet. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen 18.11. mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja:
Tiina Kuisma
Projektipäällikkö, Project Manager
Biotalousinstituutti, Institute of Bioeconomy Teknologia, School of Technology
+358442305042
etunimi.sukunimi@jamk.fi