Sijoita bisnekseen: Start upeille suunnattu rahoituskoulutus ti 29.6. klo 12

Sijoita bisnekseen: Start upeille suunnattu rahoituskoulutus ti 29.6. klo 12

Helmikuussa kyselimme Sijoita bisnekseen -hankkeen toimesta ennakkoilmoittautumisia start upeille suunnattuun rahoituskoulutukseen. Ennakkoilmoittautumisia tuli hyvin ja tapahtuma järjestetään ti 29.6.2021 klo 12 Karstulassa. Tarkempi paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille myöhemmin.

Koulutus on suunnattu erityisesti Sydänsuomessa-alueen (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari) start up yrityksen perustamista suunnitteleville tai sellaisen omaaville henkilöille sekä yrityksille, jotka miettivät aloittavansa jotain uutta liiketoimintaa ja tarvitsevat siihen rahoitusta. Koulutus kestää 3-4 tuntia. Koulutuksen aikana kerro­taan hyvin käytännönläheisesti erilaisista vaihtoehdoista rahoituksen järjestämiseksi; mistä, milloin ja miten. Suurin haaste monille yrittäjille on riittävän oman pääoman ehtoisen rahoituksen eli sijoittajien hankkiminen, johon erityisesti suunnittelemamme koulutus antaa vastauksia.

Kouluttajana tilaisuudessa on erittäin kokenut, kymmeniä start up yrityksiä perustanut ja rahoittanut yrittäjä, Euroopan Jälleenrakennuspankin konsultti Jukka Huikari. Jukka on pää­omistaja ja perustaja mm. sijoitusyhtiöissä Whitecoach Oy ja Start Up Lions Oy.

Koulutus on maksuton. Tilaisuuden järjestää Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen (Sijoita bisnekseen) -hanke. Hanketta hallinnoi Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy.

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan koulutukseen. Koulutus järjestetään fyysisenä tilaisuutena vallitsevien koronarajoitusten mukaan. Tarjoilujen järjestämiseksi, ilmoittautumiset viimeistään 23.6.2021 mennessä, jenni.leppilahti@karstulanseutu.fi