Sydänsuomessa: Kansainvälinen yritystoiminta -webinaari ke 12.5. klo 9-10.20

Sydänsuomessa: Kansainvälinen yritystoiminta -webinaari ke 12.5. klo 9-10.20

Suunnitteletko kansainvälisen viennin aloittamista? Oletko miettinyt alihankintaa ulkomailta tai jopa oman toimintayksikön perustamista ulkomaille? Mitä rahoitusta kansainvälistymiseen on tarjolla? Kuinka hakeutua kansainvälisille markkinoille?

Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksia ke 12.5. klo 9-10.30 pidettävässä webinaarissa, joka on avoin kaikille kansainvälistymisestä kiinnostuneille. Ilmoittautumiset 10.5. mennessä, osoitteessa https://response.questback.com/sekeskehittmisyhtikarstulanseu/obfdzlfp8q

Osallistujille lähetetään osallistumislinkki ennen tilaisuutta.

Lisätietoja:
Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen -hanke
projektipäällikkö Jenni Leppilahti, 0503815917, jenni.leppilahti@karstulanseutu.fi