Karstulan Lukion yritysyhteistyö -sivulla lukiolaiset ja yritykset kohtaavat toisensa

Karstulan Lukion yritysyhteistyö -sivulla lukiolaiset ja yritykset kohtaavat toisensa

KARSTULAN LUKION YRITYSYHTEISTYÖ -sivulla Facebookissa lukiolaisilla ja yrityksillä on mahdollisuus kohdata toisensa. Lukiolaiset voivat tarjota yrittäjille osaamistaan (some, logojen ja sloganien suunnittelu, kielet, tapahtumat…) ja yritykset voivat tehdä lukiolaisille työtarjouksia. Ne voivat olla pieniä, lyhytaikaisia työkeikkoja, esim. inventaariossa avustaminen tai pidempiaikaisia, esim. kesätyö. Sivun tarkoituksena on myös jakaa tietoa kestävästä kehityksestä ja edistää sitä lisäämällä tietämystä biotaloudesta. Käythän tykkäämässä!

https://www.facebook.com/Karstulan-lukion-yritysyhteisty%C3%B6-100121112181828

Sivun ryhmät -otsikon alla KaLun Duunitori -ryhmässä työnantajat ja työntekijät kohtaavat toisensa. Ryhmässä voidaan käydä keskustelua ja ideoida lisää yhteistyön muotoja. Voit olla aktiivinen toimija tai ihan vain kuulolla, ilman mitään sitoumuksia. Tervetuloa mukaan!

https://www.facebook.com/groups/863683587696521

Jos kiinnostuit kuulemaan enemmän lukiolaisten ja yrittäjien yhteistyön käynnistämisestä ja liittymisestä KaLun Duunitori -ryhmään, ota yhteyttä!

Minna Mussalo-Mustamäki
Kielten lehtori/apulaisrehtori
Karstulan lukio
minna.mussalo-mustamaki@edu.karstula.fi
+358444596640