Kotimaisen työvoiman hankinta maatalouden kausi- ja sesonkityöhön

Kotimaisen työvoiman hankinta maatalouden kausi- ja sesonkityöhön

Varsinais-Suomen TE-toimisto järjestää virtuaalitapahtuman maatalousyrittäjille, jotka etsivät kotimaista työvoimaa kausi- ja sesonkityöhön. Maatalousyrittäjät ympäri Suomen ovat tervetulleita rekrytapahtumaviikoille.

Maatalousyrittäjillä on mahdollisuus kartoittaa jo Suomessa olevasta työvoimasta itselleen sopivia työntekijöitä. TE-palvelut järjestää kaksi koko maan laajuista virtuaalirekrytapahtumaa. Ensimmäinen toteutetaan ajalla 4.-7.5.2021 ja toinen 1.-4.6.2021. Molemmilla viikoilla on maanantaina TE-liven lähetys kausityöhön liittyen. Tapahtumat kestävät neljä päivää, mutta eivät vaadi näytteilleasettajilta aktiivista osallistumista kuin valitseminaan aikoina. Tarkoitus on, että maatlaousyrittäjät pääsevät tapamaan potentiaalisia työntekijöitä itselleen parhaiten sopivana aikana, vaikka illalla.

Jos haluat lähetä mukaan menoon, niin klikkaa alalaidassa olevasta linkistä ilmoittautumislomakkeelle. Voit ilmoittautua mukaan joko toiseen tai molempiin tapahtumiin. Kaikki ilmoittautuneet tulevat saamaan tarkempaa infoa Tavata-alustalla toimimisesta ja oman messuständin laatimisesta. Kaikkien on myös mahdollista osallistua ilmoittautumiskaavakkeella Teamsilla toteutettaviin perehdytyksiin.

Jos haluat jo tutustua Tavatan tapahtumiin, voit käydä katsomassa TE-liven lähetyksen TE-palvelut Varsinais-Suomi Youtube-kanavalla oheisesta linkistä https://youtu.be/sE5LjkNDzzM .

ILMOITTAUTUMINEN

4.-7.5.2021 tapahtumaan ilmoittautuminen Webropol-lomakkeella 20.4.2021 mennessä oheisen linkin kautta. https://link.webropolsurveys.com/EP/9F6D6A5D76AB8708

1.-4.6.2021 tapahtumaan ilmoittautuminen Webropol-lomakkeella 18.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta. https://link.webropolsurveys.com/EP/D7F73D0181738B5A

Lisätietoja:
Ritva Lindström
Hankekoordinaattori PORE, työvoiman liikkuvuuden edistäminen
Varsinais-Suomen TE-toimisto
Yritys- ja kansainväliset palvelut
+358 295 044 537
+358 50 434 8083
ritva.lindstrom@te-toimisto.fi
www.youtube.com/c/tepalvelutvs