Yritys ja ilmastonmuutos -etätyöpajoja yrityksille

Yritys ja ilmastonmuutos -etätyöpajoja yrityksille

Mietityttävätkö ilmastonmuutoksen vaikutukset omaan yritykseen? Onko ilmastonmuutos yritykselle uhka vai mahdollisuus? Mitä ilmastokestävyys tarkoittaa juuri minun yrityksessäni? Järjestämme huhtikuussa kolme etätyöpajaa keskisuomalaisille yrityksille. Tervetuloa keskustelemaan, verkostoitumaan ja kertomaan, mitä apua juuri sinun yrityksesi tarvitsisi ilmastokestävyyden kehittämiseen. Työpajat ovat avoimia ja maksuttomia kaikille keskisuomalaisille yrityksille. Työpajojen yhteenvetoja käytetään suunniteltaessa tukea yritysten ilmastotyöhön. Työpajat (Huom! Kuntajako on suuntaa-antava, voit osallistua siihen työpajaan, joka sinulle parhaiten sopii):

Työpaja Keski-Suomen eteläisten kuntien yrityksille to 15.4. klo 9-10.30. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: https://keskisuomi.fi/tapahtuma/yritys-ja-ilmastonmuutos-tyopaja-keski-suomen-etelaisten-kuntien-yrityksille/

Työpaja Keski-Suomen keskisten kuntien yrityksille ti 20.4. klo 9-10.30. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: https://keskisuomi.fi/tapahtuma/yritys-ja-ilmastonmuutos-tyopaja-keski-suomen-keskisten-kuntien-yrityksille/

Työpaja Keski-Suomen pohjoisten kuntien yrityksille to 22.4. klo 9-10.30. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: https://keskisuomi.fi/tapahtuma/yritys-ja-ilmastonmuutos-tyopaja-keski-suomen-pohjoisten-kuntien-yrityksille/

Työpajat järjestävät yhteistyössä YmpyräKS-verkosto sekä Keski-Suomen liiton Maalaisjärkielämää-hanke, jota rahoittaa YM kuntien ilmastoratkaisut -ohjelma.

Lisätietoja:

Suvi Bayr
Projektipäällikkö / Project Manager
Keski-Suomen liitto / Regional Council of Central Finland
Lutakonaukio 7, FI-40100 Jyväskylä
suvi.bayr@keskisuomi.fi
+358 40 652 3848