Haemme tiimiimme yrityskehittäjää

Haemme tiimiimme yrityskehittäjää

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy asiakkaidensa arvostama yritystoiminnan kehittämisyhtiö, jonka tehtävänä on kehittää Karstulan yritystoimintaa ja Karstulan toimintaympäristöä tarjoamalla monipuolisia yritysneuvontapalveluita yrityksille. Yhtiö on toiminut menestyksekkäästi alueella jo 30 vuoden ajan.

Yhtiö tarjoaa toimialariippumattomasti alueensa yrityksille mm. perustamis-, kehittämis-, omistajanvaihdos- ja rahoitusneuvontapalveluja. Olemme myös aktiivisesti mukana kehittämässä koko pohjoisen Keski-Suomen ja Keski-Suomen aluetta yhteisillä hankkeilla. Teemme työtämme suurella sydämellä, Sydänsuomessa.

Haemme osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme yrityskehittäjää.

Hakemamme henkilö omaa yritystoiminnan logiikan ja kannattavan liiketoiminnan elementtien vahvan tuntemuksen ja tietämyksen. Arvostamme myös laajaa toimialatuntemusta sekä hanke- ja projektiosaamista. Hakemamme henkilö tuntee yritysten kehittämisrahoituksen elementit ja osaa uusien yrityksien perustamiskuviot sekä omaa tietämystä omistajanvaihdoksiin liittyvistä asioista.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta ja hyvää joukkuepelaamistaitoa ja -henkeä. Työsuhde on vakituinen. Toimintaamme ja työnkuvaan liittyy myös hankekehitystä ja erilaisia projekteja.

Hakemukset ja ansioluettelot palkkatoivomuksineen toimitetaan sähköpostitse viimeistään 10.5.2021 mennessä osoitteeseen ari.piesala@karstulanseutu.fi. Otsikkokenttään teksti ”Yrityskehittäjä”!

Oletko etsimämme yrityskehittäjä? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ari Piesala,
ari.piesala@karstulanseutu.fi
puh. 044 4596 604