BioPaavo: SiparilaHackathon 25.3. – haussa ekologisesti kestäviä ratkaisuja puun teolliseen pintakäsittelyyn

BioPaavo: SiparilaHackathon 25.3. – haussa ekologisesti kestäviä ratkaisuja puun teolliseen pintakäsittelyyn

BioPaavo by JAMK toteuttaa Siparila Oy:n toimeksiannosta innovaatiokilpailun – hackathonin, jolla haetaan ekologisesti kestäviä ratkaisuja puun teolliseen pintakäsittelyyn.

Kestävän rakentamisen tavoitteisiin kuluu, että vähennämme ympäristölle aiheutuvia haitallisia vaikutuksia, uusiutumattoman energian käyttöä sekä huolehdimme rakennuksien käyttäjien terveydestä ja hyvinvoinnista. Rakentamisessa on tärkeää käyttää materiaaleja, jotka ovat turvallisia. CE-merkityt tuotteet varmistavat niiden turvallisen käytettävyyden.

Siparilan toiminnassa korostuvat ekologisuus, turvallisuus ja edelläkävijyys tuotekehittelyssä. Tämän vuoksi Siparila lähtee hakemaan ekologisia ratkaisuja puun pintakäsittelyyn yhdessä BioPaavon ja Kasvu Openin kanssa.

Hackathon on avoin kaikille kiinnostuneille: yrityksille, tutkimuslaitoksille, koulutusorganisaatioille ja opiskelijoille sekä muille toimijoille. Tiimisi voi koostua oman organisaatiosi edustajista tai voit muodostaa organisaatiorajat ylittävän joukkueen juuri tätä haastetta varten!

Tuomaristoon kuuluvat edustajat Siparilasta, BioPaavo by JAMK:sta, Kasvu Openista sekä edustajat kahdesta asiantuntijaorganisaatiosta.

Ilmoita ideasi ja tiimisi mukaan viimeistään ma 8.3.2021 Alustavan ehdotuksen tulee kuvata ratkaisu pääpirteissään sekä arvio sen toteutettavuudesta ja siihen tarvittavista yhteistyökumppaneista ja resursseista.

Lisätietoja ja ohjeita ilmoittautumiseen läydät JAMKin sivuilta.